Societat

Calp impulsa el distintiu “Pet Friendly” per als comerços que admeten animals

Els adhesius mostren la imatge d’un gos, un gat i un ocell
Establiment "Pet Friendly" / Redacció

L’Ajuntament de Calp, a través de la seua regidoria de Benestar Animal i en col·laboració amb les àrees de Turisme i Comerç, ha llançat una nova campanya amb l’objectiu de posicionar el municipi com un destí amic de les mascotes. El regidor de Benestar Animal, Pere Moll, ha presentat el projecte “Calp Pet Friendly”, que inclou la creació d’un distintiu identificatiu per a aquells establiments que permeten l’entrada i estada d’animals de companyia.

El distintiu, que mostra la imatge d’un gos, un gat i un ocell, s’atorgarà a totes les empreses que s’adherisquen a aquesta campanya, compromesa amb el benestar animal. Els adhesius es repartiran als negocis que ho sol·liciten, identificant-los com a “Pet Friendly” i facilitant que els clients sàpiguen on són benvingudes les seues mascotes.

Pere Moll ha avançat que aquesta iniciativa es promocionarà en les pròximes campanyes turístiques, amb la finalitat de donar a conéixer Calp com a un destí atractiu per a les persones que viatgen amb animals. Aquest sector està en creixement, ja que cada vegada són més les persones que es desplacen amb els seus animals de companyia.

Des d’aquesta setmana, els comerços calpins interessats poden acudir a les oficines de participació ciutadana per recollir el distintiu “Calp Pet Friendly”. A més, el nom dels establiments participants s’inclourà en un llistat que es difondrà públicament per a informar els visitants i residents sobre els espais on les mascotes són benvingudes.

Mireia Ripoll, regidora de Turisme, ha destacat que aquesta iniciativa permetrà conéixer també el percentatge d’empreses amigables amb els animals, amb la possibilitat futura de promocionar Calp com a destí turístic “Pet Friendly” a través de catàlegs específics o altres accions de màrqueting dirigides a aquest públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *