Política municipal

Calp sol·licita a la Conselleria la creació d’un Conservatori de Música i Dansa

També insta, a Medi Ambient, a convocar la Junta Rectora del Parc Natural del Penyal d'Ifac
Casa Nova / Ajuntament de Calp

L’última Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Calp va acordar sol·licitar a la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació l’obertura, per part de la Generalitat, d’un Conservatori professional de Música i un Conservatori professional de Dansa en el municipi.

Per a això, l’Ajuntament posa a disposició de la Conselleria les instal·lacions de la Casa Nova, que compta amb els requisits exigits d’aules polivalents amb possibilitat d’adaptar-se a les necessitats d’aquest tipus de centres.

D’aquesta manera, si la Conselleria autoritza la creació d’ambdós Conservatoris i els dota de personal docent, Calp podria comptar per primera vegada amb un Conservatori oficial de Música i Dansa.

Junta Rectora

A més, la Junta de Govern va acordar també sol·licitar a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori que es convoque la Junta Rectora del Parc Natural del Penyal d’Ifach per a traslladar diverses necessitats del municipi.

La Junta Rectora, òrgan de gestió del parc, fa més d’un any sense reunir-se i és l’organisme que debat i decidix les qüestions relatives al funcionament i manteniment del parc natural.

Entre les necessitats a tractar en la Junta Rectora destaca permetre la instal·lació de la senyalística informativa de la Pobla d’Ifach i la pròpia del Parc, que en aquests moments es troba deteriorada.

Un altre dels temes a tractar en la Junta és l’autorització perquè el MARQ cree un museu/centre d’interpretació de la Pobla d’Ifach, en l’immoble situat dins del mateix Parc. Es tracta d’habilitar l’antiga Casa d’Il·lustres com a museu que aculla les restes dels jaciments de la Pobla d’Ifac.

Finalment, la Junta Rectora també ha d’abordar la millora dels tractaments del medi natural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *