Esports

Calp va viure una gran final de Lliga Valenciana de básquet

Després d'un gran partit carregat d'emoció la victòria va ser per a l'Amics Castelló davant l'HLA Alacant per 68 a 77
El capità de l'Amics Castelló arreplegant el trofeu / FBCV

Després de diverses edicions en les quals va estar molt prop de la glòria, Amics Castelló finalment va aconseguir el seu anhelat primer títol en la Lliga Valenciana, en derrotar a HLA Alicante per 68-77 en una emocionant final disputada en el Pavelló Domingo Crespo de Calp.

El partit, que va tindre lloc gràcies a un acord entre la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) i l’Ajuntament de Calp, amb la col·laboració del CB Ifach Calpe, va marcar l’inici de les finals de la Lliga Valenciana en categories nacionals. La localitat alacantina serà la seu de tres de les quatre finals de la competició (Primera FEB, Tercera FEB i Femenina).

Amics Castelló, que en edicions anteriors havia quedat a les portes del títol, va demostrar un gran nivell de joc i determinació per a emportar-se la victòria. Liderats per Álvaro Martínez, qui va ser nomenat Millor Jugador de la Final, l’equip castellonenc va saber imposar-se a un combatiu HLA Alacant en un partit que va mantindre l’emoció fins a l’últim quart.

Arbitros i anotadors de taula de la final | FBCV

L’entrega de trofeus la van presidir, Salvador Fabregat, president de la FBCV, acompanyat per Guillermo Sendra, regidor de Calp, Alejandro González, president del CB Ifach Calpe, i els presidents d’Amics Castelló i Fundació Lucentum, Luis García i Daniel Adriasola.

Este triomf marca una fita per a Amics Castelló, que després de diverses edicions perseguint el títol, finalment ha pogut alçar-se amb el trofeu, consolidant la seua posició en el bàsquet valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *