Entrevistes Societat

‘El bullying no és joc’: La base de la campanya ‘Beo, beo’ per combatre el bullying escolar

La iniciativa busca conscienciar els estudiants sobre la importància de denunciar l'assetjament escolar
Toni Noguera, director Toybags; Javi Llull, director de Plusmedia / Redacció

Toybags, l’empresa de motxilles amb seu a Ondara, ha llançat en col·laboració amb la Fundació Anar una campanya anomenada ‘Beo, beo’ que té com a objectiu conscienciar els estudiants sobre la importància de denunciar l’assetjament escolar. Aquesta iniciativa, que busca educar als joves en la detecció i denúncia del bullying, es desplega en una àmplia varietat de formats gràfics i audiovisuals que seran distribuïts en escoles de tot el país.

Durant l’entrevista realitzada en el programa ‘Marcostumbrados‘ de Dénia FM, Javi Llull, director de Plusmedia, i Toni Noguera, director de Toybags, van destacar la importància d’aquesta campanya. Llull ha ressaltat que la col·laboració amb la Fundació Anar ha sigut clau per al desenvolupament de la iniciativa, mentre que Noguera ha explicat el joc de paraules darrere del lema de la campanya: “SI YO LO BEO, TU LOS VES”, indicant que, si podem detectar un error ortogràfic tan evident, també hauríem de ser capaços de reconéixer i actuar davant l’assetjament escolar.

A més de cartells que es poden descarregar des de la web www.beobeo.org, s’han creat vídeos amb històries reals i cançons infantils per a difondre en les xarxes socials, amb l’objectiu de que els joves puguen identificar i frenar situacions d’assetjament, tant si són víctimes, testimonis, o fins i tot, si estan actuant com a agressors sense adonar-se’n.

Els membres de la Fundació Anar han mostrat el seu entusiasme per aquesta iniciativa, afirmant que totes les accions que ajuden a combatre el bullying són necessàries per a crear escoles més segures. A més, la campanya inclou un component interactiu que anima als estudiants a participar activament a través d’un joc en la pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *