Província Societat

Les campanyes d’estiu de prevenció d’addiccions arriben a més de 300 joves en Dénia

La implicació dels locals d'oci i la participació activa dels joves ha estat clau
Dénia / Redacció

La Regidoria de Prevenció d’Addiccions de l’Ajuntament de Dénia ha dut a terme aquest estiu quatre campanyes per a la prevenció i reducció de riscos associats al consum abusiu d’alcohol i altres drogues. Aquestes intervencions, coordinades per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), s’han realitzat en llocs clau per a la joventut local i els estiuejants.

La UPCCA de Dénia ha valorat molt positivament la participació activa de 307 joves en aquestes campanyes, així com la col·laboració de 21 locals d’oci de la ciutat.

La primera campanya de l’estiu, “– Riscos, + Diversió”, tenia com a objectiu oferir informació sobre les substàncies de consum i els riscos associats, així com promoure la reducció d’aquests riscos en espais d’oci. Un total de 21 establiments d’oci van participar en la iniciativa, posant a disposició dels seus clients guies informatives per a la reducció de riscos.

Durant la Festa Major de Dénia, celebrada del 6 al 14 de juliol, es van desenvolupar dues campanyes addicionals amb l’ajuda de voluntaris. La campanya “Beus? Mesura-ho! Amb 2 dits de front” va comptar amb la participació d’un centenar de joves, mentre que “Jo trie amb 2 dits de front” va implicar 138 joves. Aquesta última campanya es va repetir la nit del 14 d’agost a la zona d’oci nocturn de Marina el Portet, amb la participació de 69 joves més.

La implicació dels locals d’oci i la participació activa dels joves ha estat clau per a l’èxit d’aquestes iniciatives, que continuen treballant per conscienciar i reduir els riscos associats al consum de substàncies entre els joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *