Esports

El Real Club Náutico de Calp acull el Campionat d’Espanya de Match Racing Juvenil

Els dies 14 i 15 de setembre, les aigües de Calp acolliran una de les competicions més esperades del calendari nacional

Aquest cap de setmana, el Real Club Náutico de Calp serà l’escenari del Campionat d’Espanya de Match Racing Juvenil. Els dies 14 i 15 de setembre, les aigües de Calp acolliran una de les competicions més esperades del calendari nacional. Un total de 11 tripulacions participaran per a fer-se amb el títol.

A més, aquest any, la competició comptarà amb la participació internacional d’un equip italià. Aquesta incorporació donarà un toc extra d’interès a la competició. Les tripulacions que participaran en el campionat provenen de diverses comunitats espanyoles, com ara Galícia, Canàries, Catalunya, Balears i la Comunitat Valenciana.

Comença el procés de registre el divendres

El registre i pesatge de les tripulacions començarà el divendres 13 de setembre i continuarà fins al dissabte al matí. A continuació, es durà a terme una reunió de tripulacions abans de l’inici oficial de les regates. La primera prova està programada per al dissabte a les 12:00 hores, moment en què es donarà la senyal d’atenció per a l’inici de la competició.

El Real Club Náutico de Calp es mostra molt orgullós de ser l’amfitrió del Campionat d’Espanya de Match Racing Juvenil. Aquest club continua promovent el deport de la vela entre els joves, tant a nivell nacional com internacional, gràcies a la col·laboració de la Real Federación Española de Vela i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

Finalment, tant el club com els organitzadors conviden el públic a seguir l’esdeveniment a través de les seues xarxes socials i pàgina web per a estar al corrent de les últimes novetats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *