Falles

Carla Puerto i Laura Ramón ja regnen com a Falleres Majors de Dénia 2024-25

Les seues respectives exaltacions han marcat l'inici del calendari de presentacions falleres de la ciutat
Carla Puerto, Fallera Major de Dénia 2024-25 / Tino Calvo

Carla Puerto i Laura Ramón ja lluïxen com a Falleres Majors de Dénia 2024-25, després de les seues respectives Exaltacions, celebrades el divendres 13 de setembre i el diumenge 15 de setembre, a l’auditori del Centre Social.

El món faller es va reunir eixos dos dies per a participar en la presentació i exaltació de les seues màximes representants de les festes. Aquests actes marquen l’inici del calendari de presentacions falleres de la ciutat.

Carla Puerto

El divendres, dia 13, va ser el moment de Carla Puerto, com a Fallera Major de Dénia, amb la desfilada des de la plaça de l’Ajuntament, recorrent el carrer principal dianenc fins a arribar al Centre Social, on va tindre lloc l’acte oficial, amb Amparo Petrie com a mantenidora.

Al costat de Puerto, la seua Cort d’Honor, conformada per Ángela Castillo, Isabel Comes i Sandra Olmeda.

Foto galeria de Tino Calvo

Laura Ramón

Mentre que el diumenge, dia 15 d’aquest mes, a migdia, va ser el moment de Laura Ramón com a Fallera Major Infantil de Dénia.

Laura Ramón, Fallera Major Infantil de Dénia 2024-25 / Tino Calvo

Igual que el divendres a la vesprada, el món faller es va congregar als baixos de l’edifici consistorial per, en comitiva, recórrer els principals carrers de la ciutat fins a arribar al Centre Social, on va tindre lloc l’acte, amb Pedro Manchón com a mantenedor.

La Fallera Major Infantil està acompanyada, durant aquest exercici, per Alma i Blanca Cholbi, Ainhoa i María García de la Reina, Alejandra Giménez, Helena Gómez, María Lobo, Elena Mañas i Claudia Ramis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *