Gastronomia

Carlos Mazón: “El D*NA té la capacitat d’obrir-se al món amb qualitat”

El president de la Generalitat destaca el valor del DN*A Festival com una proposta única al Mediterrani, coincidint amb la Fira Gastronòmica
Carlos Mazón, president de la GVA / Redacció

Dénia FM ha estat present aquest cap de setmana en el DN*A Festival, un dels esdeveniments gastronòmics més destacats de la Marina Alta. Durant la inauguració, el president de la Generalitat, Carlos Mazón, va explicar per als nostres micròfons l i va expressar el seu entusiasme pel festival: “Em sembla una meravella. El D*NA té la capacitat d’obrir-se al món amb qualitat. Aquesta milla de la gastronomia és única en tot el Mediterrani”.

Preguntat sobre la coincidència de dates entre el DN*A Festival i la Fira Gastronòmica d’Alacant, Mazón va afirmar: “Jo crec que el bo és que hi haja de tot. I tot el que estem fent és molt respectuós amb el nostre producte, amb el nostre quilòmetre zero i amb la magnífica capacitat que tenim tant de producte com d’elaborar-lo. Així que jo crec que anem poc a poc en aquest sentit i amb l’agermanament de tota la Comunitat Valenciana. L’evolució és bona i la coincidència de les dates es valorarà”.

El DN*A Festival ha tornat per oferir una experiència gastronòmica d’excel·lència, un esdeveniment que continua posant Dénia en el mapa com a referent de la cuina mediterrània.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *