Esports

Cerebrum prepara el seu IV Torneig Benèfic de Pàdel

Les pistes del Club Tenis Dénia acolliran del 27 al 29 de setembre esta cita esportiva
Pal·las de pàdel / Javier Zamora

El Club de Tenis de Dénia es convertirà en l’escenari de l’IV Torneig Benèfic Pàdel Cerebrum del 27 al 29 de setembre, un esdeveniment que combina l’esperit competitiu amb la solidaritat. Organitzat per l’Associació Afectats per Dany Cerebral (DCA) de la Marina Alta Cerebrum, este torneig no sols busca destacar en l’esport, sinó també donar suport a una causa noble: millorar la qualitat de vida de les persones amb lesions cerebrals adquirides.

Amb la participació de més de 230 persones, el torneig s’estén més enllà de les pistes, convertint-se en un esdeveniment vibrant i colorit que atrau jugadors, espectadors i col·laboradors. La recaptació obtinguda durant estos tres dies d’intensa activitat anirà destinada íntegrament a Cerebrum, proporcionant recursos essencials per a la seua labor diària en benefici dels qui patixen de danys cerebrals.

El torneig de pàdel és el cor de l’esdeveniment, on competidors de diferents nivells es donaran cita en una mostra d’habilitat i esportivitat. Però més enllà de les trobades en la pista, la qual cosa realment ressalta és l’ambient de companyonia i suport mutu, elements que han convertit a este torneig en una cita esperada cada any per la comunitat de Dénia i voltants.

Logo de l’Associació Cerebrum | cerebrum

El suport d’empreses locals i regionals, mitjançant patrocinis i donacions, juga un paper crucial en l’èxit del torneig, demostrant el compromís de la comunitat empresarial amb les causes socials. A més, l’esdeveniment oferix una excel·lent plataforma per a sensibilitzar sobre les dificultats que enfronten les persones amb lesions cerebrals adquirides i la importància de la integració comunitària.

Este torneig és una celebració de l’esport i la solidaritat, on cada punt jugat en la pista reforça el compromís amb una causa que va més enllà de l’esportiu, tocant directament el cor de la comunitat. L’Associació DCA Cerebrum i el Club de Tenis de Dénia conviden a tots a participar, siga competint, col·laborant o simplement animant, per a fer de l’IV Torneig Benèfic Pàdel Cerebrum un èxit rotund.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *