Comerç

‘City Green, Teulada Moraira Verda’: una campanya per a fomentar el comerç local i la sostenibilitat

Es sortejaran 50 carrets de compra entre les persones que realitzen compres superiors a 10 euros
Pilar Vidal, regidora de Foment, Comerç i Medi Ambient / Redacció

L’Ajuntament de Teulada, a través de la seua Regidoria de Foment, Comerç i Medi Ambient, dirigida per Pilar Vidal, ha llançat la campanya ‘City Green, Teulada Moraira Verda’. Aquesta iniciativa, que es durà a terme amb motiu del Dia del Comerç Local el pròxim 25 d’octubre, té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la reducció de l’ús de bosses de plàstic i promoure el comerç de proximitat.

Per a incentivar la participació, es sortejaran 50 carrets de compra entre les persones que realitzen compres superiors a 10 euros en els comerços locals adherits a la campanya. Els establiments participants seran fàcilment identificables gràcies a un segell acreditatiu als seus aparadors.

Les persones guanyadores es determinaran segons les últimes quatre xifres del sorteig de l’ONCE del 25 d’octubre de 2024. Els números premiats es publicaran a les xarxes socials de l’Ajuntament, i es disposarà de 30 dies per a reclamar els carrets.

Pilar Vidal ha destacat que aquesta campanya no només impulsa el comerç local, sinó que també promou un estil de vida més sostenible, animant la població a utilitzar carrets de compra reutilitzables per a reduir el consum de plàstic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *