Educació

Conclou amb èxit una nova edició de l’Escola d’Estiu de Pedreguer

Entre les propostes, es van realitzar manualitats, jocs, musicoteràpia i educació vial
Els xiquets de l’Escola d’Estiu de Pedreguer disfruten d'un dia d'activitats / Ajuntament de Pedreguer

L’Escola d’Estiu de Pedreguer ha posat punt final a una edició més. Aquesta iniciativa s’ha desenvolupat durant els mesos de juny, juliol i agost. Com sempre, els tallers han tingut una gran acollida entre les famílies.

L’activitat ha estat organitzada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pedreguer, el Gabinet Psicopedagògic Municipal i l’empresa Nitidia. En total, han sigut tres mesos intensos plens d’activitats per als més menuts.

Durant juny i juliol, les activitats educatives van tindre lloc a les instal·lacions del CEIP El Trinquet. Entre les propostes, es van realitzar manualitats, jocs, musicoteràpia i educació vial. També hi va haver jocs d’aigua per combatre la calor.

Els infants han pogut gaudir d’una oferta educativa no formal basada en valors com la convivència, el respecte i la diversió. Un punt important ha estat la interiorització d’aquests valors en el seu dia a dia.

Activitats al mes d’agost de l’Escola d’Estiu de Pedreguer

En canvi, el mes d’agost ha sigut el torn de l’Escola d’Estiu lúdica. Aquesta edició es va dur a terme a l’IES Pedreguer i a la piscina municipal. A més de jocs, hi ha hagut activitats esportives per mantenir els xiquets actius.

En agost, el focus ha estat la coeducació i valors com la tolerància, el respecte i la igualtat. Per altra banda, les activitats han tingut un fort component educatiu, sempre des de la diversió i el joc.

Cada any, l’Escola d’Estiu de Pedreguer cobreix totes les places disponibles, demostrant la gran demanda d’aquesta iniciativa. Des de l’Ajuntament continuaran treballant per millorar aquest servei i ajudar les famílies a conciliar la vida laboral i familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *