Successos

Condemnat a presó per agressió amb navalla a Calp

El processat accepta una pena de 18 mesos per ferir a un altre durant una baralla al passeig marítim, a qui haurà de pagar 8.000 euros

Un home romanés ha sigut condemnat a 18 mesos de presó després d‘acceptar la seua responsabilitat en una agressió amb navalla que va tindre lloc durant una baralla al passeig marítim de Calp.

L’incident va ocórrer a la matinada del 20 de desembre de 2022, als voltants d’un hotel a la zona del passeig marítim de l’Arenal.

Segons el tribunal de la Secció Primera, l’acusat va iniciar una discussió amb la víctima per motius desconeguts, i durant aquesta, va utilitzar una petita navalla per ferir a l’altre home. Les lesions van incloure tres talls a la cara i el coll de la víctima, la qual cosa va resultar en 80 dies de perjudici impeditiu i un estat d’estrés posttraumàtic, a més de cicatrius permanents.

Durant el juí, celebrat el passat 2 de juliol, el processat va assumir la seua culpabilitat i va arribar a un acord amb la Fiscalia, acceptant una pena d’un any i mig de presó.

El tribunal ha decidit suspendre el compliment de la pena durant tres anys, sota la condició que l’acusat no torne a delinquir en aquest període.

A més de la condemna, l’home haurà de pagar una indemnització de 8.000 euros a la víctima, com a part de l’acord preacordat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *