Benestar Social

Conselleria autoritza el Servici d’Ajuda Domiciliària de la Fundació de la Soledat d’Ondara

Des del 4 de novembre, les persones que reunisquen els requisits podran beneficar-se d'este servici
L'alcalde d'Ondara, José Ramiro; la presidenta del Patronat de la Residència, Paqui Ferrando; i la treballadora social Rovi Miralles / Ajuntament d'Ondara

La Fundació Ntra. Senyora de la Soledat d’Ondara, responsable de la gestió de la Residència d’Ondara i del Centre de Dia, ha sigut autoritzada per la Vicepresidència i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Vivenda per a prestar el SAD (Servei d’Ajuda Domiciliària) en Ondara.

Així ho han anunciat l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la presidenta del Patronat de la Residència, Paqui Ferrando, juntament amb la treballadora social Rovi Miralles.

Segons han informat, des del 14 d’octubre es prestarà atenció telefònica per a informar a les persones interessades sobre aquest servei, que començarà a funcionar el 4 de novembre.

Les persones interessades poden trucar al 638986913 en horari de 10 a 13 hores a partir del 14 d’octubre per rebre tota la informació sobre els requisits, preus i característiques del servei. També seran informades a través del personal d’atenció a la Dependència de la MASSMA.

A partir del 4 de novembre, les persones que complisquen els requisits es podran beneficiar d’aquest nou servei, que serà prestat per personal qualificat, com ara tècnics especialitzats en infermeria, TAPS i personal amb certificació professional d’ajuda a persones dependents.

El SAD (Servei d’Ajuda Domiciliària) podrà ser contractat de manera privada o a través de la corresponent resolució de Dependència. Des del servei, es proporcionaran tots els detalls sobre com accedir a l’atenció via telefònica.

Aquesta és una notícia molt esperada per les persones dependents i les seues famílies. Ramiro ha destacat que “és un servei molt demandat; Ondara té una població envellida i hi ha molta gent que demana aquest servei d’ajuda a domicili; i què millor que ens ho preste la nostra residència”.

El SAD (Servei d’Ajuda Domiciliària) està pensat per a aquelles persones que necessiten atenció a casa, incloent-hi familiars dependents que requerixen ajuda per a alçar-los, dutxar-los, donar-los de dinar o administrar la medicació, entre altres tasques.

L’alcalde ha lloat la gran tasca que fa la Residència en aquest àmbit, destacant que “sabem que la Residència funciona molt bé, i volíem traslladar aquest bon fer al SAD, que des d’ara es prestarà també per la Fundació Ntra. Senyora de la Soledat d’Ondara”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *