Esports

Cristina Roselló vencedora en el Trixàbia Olímpico 2024

En homes el millor va ser Sergio Marco del Club Triatlò Gandia per davant de Francisco Rodríguez
Cristina Roselló travessant la meta / Javier Zamora

La jornada de Trixàbia 2024 es va viure amb gran intensitat i emoció, especialment per a l’atleta local Cristina Roselló, del CA Publidom, qui es va coronar campiona en la classificació absoluta femenina, demostrant una vegada més que és profeta en la seua terra. Roselló va tindre un inici complicat, eixint una mica retardada després del primer segment de natació, en el qual les líders s’havien distanciat. No obstant això, en el segment de ciclisme, que és la seua especialitat, va començar la seua remuntada, mostrant tot el seu poder.

Durant el trajecte amb bicicleta, Cristina va aconseguir aparellar-se amb Emma Llopis, del Tripuçol, formant un tàndem imparable que va aconseguir al grup davanter i els va permetre entrar en el segment de carrera a peu en les primeres posicions. Els 10 quilòmetres atlètics van estar plens d’emoció, amb un mà a mà vibrant entre Roselló i Llopis que va mantindre a tots els presents a la vora dels seus seients.

Cristina Roselló es va destacar en els últims metres, aconseguint enlairar-se de la seua companya i arribant primera a la línia de meta amb un temps total de 2.15:46. Emma Llopis va travessar la meta a penes uns segons després, en un meritori segon lloc. Silvia Simarro, del Club Esportiu Resistentia T3, va completar el podi en tercera posició, demostrant també una gran forma física i determinació.

En la categoria masculina, Sergio Marco, del Club Triatló Gandia, va ser el gran vencedor. Marco va dominar cadascun dels segments de la prova, des de la natació fins a la carrera a peu, per a finalitzar amb un temps total d’1.59:07, demostrant un rendiment excel·lent. Francisco Rodríguez, del GSport Triatló Xátiva, va aconseguir la segona posició, seguit de prop per Nacho Tomás, de l’A7 Triatló Law, qui va completar el podi masculí.

Tres primers classificats Trixabia 2024 |J. Zamora

L’esdeveniment va deixar una vegada més una excel·lent mostra de l’esperit de superació i competitivitat del triatló, amb una participació destacada tant en homes com en dones. La presència de tants aficionats als carrers de Xàbia va animar als atletes a donar el millor de si mateixos, i la victòria de Cristina Roselló es va celebrar amb especial entusiasme per part dels seus seguidors locals. Trixàbia 2024 va ser una veritable festa de l’esport, on es van demostrar l’esforç, la passió i el gran nivell competitiu de tots els participants.

DISTANCIA SPRINT
Gran participació amb prop de 400 esportistes els que van realitzar la modalitat Sprint. En la classificació general absoluta el primer classificat va ser, Joan Rubert, de LA 208 Triatlon Club, amb una marca de 49:10, El segon a travessar la línia de meta va ser, Francisco Alvárez, del C.D.T. Resistentia T3, el seu registre va ser de 49:52. El tercer lloc va ser per a Vicent Ginestar de l’Ondara Tri Esport amb una marca de 50:04.

En la classificació femenina la millor va ser, Eva Sánchez del C.E.A. Bétera amb un temps d’1.04:06. La segona a arribar a meta va ser, Neus Lluch, de C.E.C.Antella amb una marca d’1.08:11. La tercera classificada va ser, Lucía Chulvi del Tripuçol amb un registre d’1.09:50,

GALERIA DE FOTOS: J. ZAMORA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *