Educació

Obert el segon termini d’admissió de les EOI de Dénia i Xàbia

La directora de l'EOI de Dénia, Nieves Juan, va destacar la importància d’aprendre un nou idioma 

Les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) de Dénia i Xàbia han obert el segon termini d’admissió per al curs 2024-2025. Ofereixen una gran oportunitat per a aquells que vulguen millorar les seues habilitats en idiomes com anglés, alemany, francés, espanyol per a estrangers i valencià. Els dos centres, que depenen de la Conselleria d’Educació, tenen una àmplia oferta educativa. Aquesta inclou des de nivells bàsics fins a avançats, amb cursos de 120 hores distribuïdes en dos dies a la setmana i amb dues hores de classe per jornada.

El procés de preinscripció estarà obert del 13 al 17 de setembre. Es farà de manera telemàtica a través del sistema adminova, disponible a la web de l’EOI de Dénia. Aquest pas és obligatori per a tots els idiomes i nivells. La confirmació de l’adjudicació de places es comunicarà per correu electrònic el 20 de setembre. Els qui obtinguen plaça podran formalitzar la matrícula i pagar les taxes fins al 4 d’octubre, tant en línia com de manera presencial a les oficines de l’EOI de Dénia, situades al carrer Hiades, 10.

Els cursos estan pensats per a estudiants a partir de 16 anys. Els certificats que s’obtenen al finalitzar les proves de certificació oficials són vàlids tant a Espanya com a l’estranger. Les taxes per a aquells alumnes que es matriculen per primera vegada en els cursos d’idiomes de nivells A2, B1, B2 i C1 són de 117,69 euros. Els nivells C2 tenen un cost de 132,98 euros. L’obertura d’expedient per als nous alumnes té un cost addicional de 25,98 euros. Aquest cost no s’aplicarà als qui ja s’hagen matriculat prèviament en alguna EOI de la Comunitat Valenciana.

Els idiomes ajuden a ampliar la comprensió del món

La directora de l’EOI de Dénia, Nieves Juan, va destacar la importància d’aprendre un nou idioma no sols per al creixement professional, sinó també com una eina per a ampliar la comprensió del món. “Ens esforcem per oferir una formació d’alta qualitat accessible per a tots, ajudant els nostres alumnes a aconseguir els seus objectius lingüístics amb el suport de certificacions oficials reconegudes en tota Espanya i a l’estranger”, va afirmar Juan.

L’EOI de Xàbia comença les clases el 24 i 25 de setembre

A Xàbia, les classes començaran els dies 24 i 25 de setembre i s’impartiran a l’IES La Mar (Av. Augusta, nº 2). Els horaris estan dissenyats per a facilitar la compatibilitat amb altres responsabilitats. Els dies i horaris per als diferents nivells d’anglés són els següents:

Nivell 1 A2: dilluns i dimecres, de 19:00h a 21:00h.

Nivell 2 A2: dimarts i dijous, de 19:00h a 21:00h.

Nivell 1 B1: dilluns i dimecres, de 19:00h a 21:00h.

Nivell 2 B1: dilluns i dimecres, de 17:00h a 19:00h.

Nivell 1 B2: dimarts i dijous, de 17:00h a 19:00h.

Nivell 2 B2: dilluns i dimecres, de 17:00h a 19:00h.

A més, per a aquells que ja compten amb coneixements previs però no disposen d’una certificació oficial que els permeta accedir a nivells superiors, l’EOI ofereix la possibilitat de realitzar una prova de classificació, que té un cost de 12,23 euros. Aquesta prova es farà el dimarts 3 de setembre a les 17:00h, i els interessats hauran d’inscriure’s abans de les 15:00h del mateix dia a través d’un formulari disponible en la pàgina web de l’EOI de Dénia. Posteriorment, s’anunciaran noves dates per a altres tests de classificació.

Dénia compta també amb cursos d’alemany i francés

Pel que fa a l’EOI de Dénia, a més dels cursos d’anglés, ofereix ensenyament en una gran varietat d’idiomes. Entre els nivells disponibles s’inclouen:

Alemany: des de A2 fins a B2.

Anglés: des de A2 fins a C1.

Francés: des de A2 fins a B1.

Espanyol per a estrangers: des de A1 fins a B1.

Valencià: des de B2 fins a C2.

Aquests cursos ofereixen una oportunitat única per als estudiants d’obtenir certificacions oficials altament valorades tant en l’àmbit educatiu com professional, tant a nivell nacional com internacional. A més, el cost d’aquests cursos és significativament inferior al d’altres escoles o acadèmies privades, fet que fa que l’EOI siga una opció assequible i de qualitat per a millorar les competències lingüístiques.

Per a obtindre més informació o resoldre dubtes, els interessats poden acudir directament a l’EOI de Dénia, situada al carrer Hiades, 10, o visitar la seua pàgina web (www.eoidenia.es). També és possible contactar per telèfon al 966 42 96 30 o 660 934 494, o mitjançant correu electrònic a 03018283.secretaria@edu.gva.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *