Societat

Dénia es bolca en la Marató de Donació de Sang

Més d'un centenar de persones van participar en la jornada
Marató de Donació de Sang a Dénia / Tino Calvo

La Marató de Donació de Sang, organitzat per l’Ajuntament de Dénia en col·laboració amb el Centre de Transfusió d’Alacant, continua collint èxits de participació.

En total, durant tota la jornada es van presentar 112 persones, de les quals es van produir 104 donacions efectives i d’aquestes, hi ha hagut 12 nous donants.

En la primera tanda, durant el matí fins a les 13.30 hores, van acudir 37 persones al Centre Social a donar, de les quals s’han realitzat 34 donacions efectives, quatre van ser nous donants.
Mentrestant, a la vesprada, van acudir 75 persones; realitzant-se 70 donacions, de les quals 8 van ser nous donants.

Col·laboradors de la Marató de Donació de Sang | Patricia Blázquez

Amb este gest, donar sang, es poden salvar fins a tres vides, segons marquen des de Creu Roja. Una acció solidària que més d’1.120.000 persones van realitzar a Espanya en 2023, segons les dades arreplegades per l’àrea de Medicina Transfusional del Ministeri de Sanitat.

Marató de Donació de Sang 2024 | Tino Calvo

En total, 24 hores en les quals els veïns i veïnes de Dénia han volgut sumar en solidaritat, valentia i col·laboració. Perquè com diu el famós lema, “Donar sang, salva vides”. A més, Dénia FM ha participat activament durant el dia de hui, donant veu a molts valents i valentes que hui han donat una miqueta d’ells mateixa per ajudar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *