Esports

Derrota per a un desconcertant CD Jávea davant el Betis Florida (0-4)

L'equip de Julio Ivorra evidencia falta de joc de creació el que va provocar escasses ocasions de gol
Onze del CD Xàbia davant el Betis Florida / Fornés

El camp d’esports municipal de Xàbia va ser escenari d’un partit per a oblidar per als seguidors del CD Jávea, els qui van veure com el seu equip queia amb una severa derrota per 0-4 davant un Betis Florida que va dominar amb claredat la trobada. Els locals van tindre molts problemes per a generar joc i a penes van aconseguir crear ocasions de gol, la qual cosa va quedar reflectit en el marcador final.

Des de l’inici, l’equip visitant es va ensenyorir del control del partit gràcies a una pressió constant en la línia medul·lar, la qual cosa els va permetre fer-se amb la possessió i frenar qualsevol intent del CD Jávea d’avançar. En la primera mitat, el conjunt alacantí va aprofitar dues de les tres oportunitats que va generar, obtenint anar-se’n al descans amb un còmode 0-2 que ja presagiava un final complicat per als blanc-i-vermells.

En la segona mitat, el CD Jávea va mostrar una lleu millora i va tractar de reaccionar, però #prompte es va enfonsar novament, cometent errors defensius que van acabar regalant dos gols més a l’equip visitant. Estos punts van deixar el marcador en un contundent 0-4, posant fi a qualsevol esperança d’una remuntada local.

El partit també va tindre la seua quota de polèmica. En un moment crucial, el col·legiat del partit va deixar d’assenyalar un clar penal sobre el davanter local Ofi, qui va ser clarament agarrat dins de l’àrea. La decisió va generar l’enuig de l’afició local, que va considerar que l’àrbitre havia influït en el desenrotllament del joc.

Malgrat el mal resultat per als locals, els aficionats que es van donar cita en l’estadi van poder gaudir d’un veritable espectacle de futbol per part de dos jugadors visitants, Encunya i Pedro Sánchez, els qui van oferir un autèntic recital de qualitat i talent. Pedro Sánchez, autor de dos dels quatre gols, va ser especialment destacat i va rebre una ovació per part de l’afició del CD Jávea quan va ser substituït, reconeixent la seua gran actuació en el camp.

El CD Jávea haurà de fer creu i ratlla, analitzar els seus errors i buscar solucions per a revertir esta situació. Queda clar que l’equip necessita millorar tant en la creació de joc com en la concentració defensiva si vol barallar en la part alta de la taula. De moment, este partit deixa una sensació amarga entre els seguidors blanc-i-vermells, que esperen un ràpid canvi de rumb en les pròximes jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *