Successos

Detingut per suposat robatori amb força en una discoteca de Dénia

El jove va entrar pel sostre del local, sent descobert per un treballador en el quart de les màquines d'aire condicionat
Comissaria de la Policia Nacional de Dénia / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut un home, a Dénia, com a presumpte autor d’un robatori amb força.

El detingut va ser descobert en una coneguda discoteca de la ciutat, que en aquests moments estava tancada, juntament amb diners en metàl·lic, refrescos, diversos vapejadors i polseres VIP del local.

Sembla que un treballador, que anava a realitzar el manteniment del sistema de climatització, va trobar un jove en el quart de les màquines d’aire condicionat. Va cridar a la policia i al responsable de l’establiment, que es va personar poc després.

Agents de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc, i es van entrevistar amb els allí presents.

En una primera inspecció al lloc, els policies van poder descobrir que en el sostre d’una de les zones de l’establiment hi havia un forat per on, suposadament, hauria entrat l’home.

Després de fer diligències amb el jove que es trobava a l’interior, van descobrir que tenia en el seu poder (algunes coses amagades entre la roba), la quantitat de 130 euros en metàl·lic, 5 vapejadors, diverses polseres VIP i alguns refrescos.

Aquests objectes van ser reconeguts pel responsable com a propietat de l’establiment.

El jove es queixava d’un fort dolor en un braç, tenia sang en la barbeta i la roba tacada amb un material molt similar al que s’observava en el forat del sostre. Segons fonts policials, l’home va confirmar que el que portava entre la roba era del local.

El detingut va resultar ser un home de 20 anys. Els fets van ser posats en coneixement del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *