Benestar

Pego celebra el Dia Mundial del Turisme amb rutes per la pau

Les rutes urbanes organitzades per la Mancomunitat de Pego i Les Valls pretenen promoure el turisme com a eina de pau
Pego / Redacció

Pego celebrarà el pròxim 27 de setembre el Dia Mundial del Turisme amb unes rutes urbanes, organitzades conjuntament amb la resta de municipis de la Mancomunitat de Pego i Les Valls (l’Atzúbia i Les Valls). Aquesta iniciativa, sota el lema escollit per a l’ocasió, ‘Turisme i pau’, pretén donar a conéixer els pobles i remarcar el paper important que juguen en la cerca de la pau a través del turisme, més necessari que mai.

Així, el divendres 27, a les 10:00 hores, es realitzarà la ruta ‘Explorant Pego: Carrers i Llegendes’, per conéixer les curiositats de la Vila amurallada. L’endemà, dissabte 28 de setembre a les 11:00 hores, tindrà lloc la segona ruta, ‘Ebo, Poble Viu: Històries que parlen a cada cantonada’. I a la vesprada, concretament a les 18.30 hores, està prevista la ruta ‘Ermites i Tradicions de Pego: Un passeig per la història’, una proposta que recorrerà poc més de sis quilòmetres per conéixer les ermites de Sant Miquel, Sant Josep i Sant Antoni. Finalment, diumenge 29 de setembre, a les 10:00 hores, es realitzarà la visita ‘Camins d’Història: Descobreix l’Atzúbia, a través de les curiositats’.

Les rutes són gratuïtes i de dificultat baixa. Les places són limitades, per la qual cosa és necessari fer inscripció prèvia i obligatòria al web:
(https://www.pegoilesvalls.es/ca/experiencies).

Des del departament de Turisme recorden que els diumenges 22 i 29, de 12 a 14 h, estarà oberta la cova de Canelobres, a l’Atzúbia. “Es faran visites guiades cada mitja hora i es recomana reservar prèviament el torn”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *