Esports

Dur rival per al CD Dénia en la seua estrena de lliga

Visiten al CD Olímpic Xàtiva equip que la passada campanya va disputar la promoció d'ascens
Jugadors del CD Dénia calfant / Javier Zamora

El CD Dénia es prepara per a un complicat debut en la Lliga Comunitat este diumenge, enfrontant-se al CD Olímpic Xàtiva en el camp de “La Murta” a les 19 hores. L’equip dianense, sota la direcció de Juanjo Antolí, arriba a esta primera trobada de la temporada després d’una pretemporada marcada per la incertesa i la necessitat de reconstruir una plantilla quasi des de zero.

El CD Dénia, que ha patit un estiu complicat amb la marxa de diversos jugadors i una preparació més curta de l’habitual, es mesurarà a un rival que el passat curs va disputar la promoció d’ascens a Tercera Divisió, quedant-se a les portes d’aconseguir l’objectiu. Esta circumstància convertix al CD Olímpic Xàtiva en un adversari formidable i ben preparat per a l’inici de la temporada.

El tècnic Juanjo Antolí té el desafiament de consolidar un equip en el qual només romanen alguns dels jugadors de la temporada anterior, com Ferrán Molina, ZazoRenzo, Óscar i Castillo. Les noves incorporacions inclouen a Lukas, procedent del CF Intercity de la 2a FFCVNavar del CD Contestano, Álex Iglesias de l’AT. Torrellano, i Raúl García, Mario, Willy del CD Jávea, juntament amb David Ferrer de la UD Castellonense. Este grup de joves talents haurà d’adaptar-se ràpidament a l’esquema d’Antolí, qui encara està coneixent a molts dels seus nous futbolistes.

Per part seua, el CD Olímpic Xàtiva, dirigit per Marcos Camacho, és un equip que es presenta com un sòlid contendent, amb una base de jugadors que ja van estar junts la temporada passada. L’arribada del davanter Ekedi com a fitxatge estrela reforça encara més el seu potencial ofensiu, la qual cosa suposa un repte addicional per a la defensa del CD Dénia.

Esta trobada inaugural serà una prova de foc per al CD Dénia, que necessitarà superar les adversitats i mostrar un rendiment competitiu des del primer minut per a intentar arrancar la temporada amb un resultat positiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *