Esports

El CD Dénia afronta un difícil compromís davant el CF Independent Alacant

Antolí no podrà comptar amb el sancionat Mario encara que disposarà d'una plantilla més àmplia de la que va tindre a Xàtiva
Defensor dianense marcant a un rival / Javier Zamora

El CD Dénia es mesurarà al CF Independiente Alicante, el diumenge, en el camp Diego Mena, a les 19 hores. És un partit que es perfila com un desafiament per a l’equip dirigit per Juanjo Antolí i que arbitrarà, Rodríguez Castelló.

Els dianenses arriben a este compromís amb diversos obstacles a superar. La falta de rodatge de molts dels seus jugadors, la necessitat d’adaptar-se al sistema tàctic de l’entrenador i l’estat físic després d’una pretemporada curta, són factors que podrien complicar l’actuació de l’equip.

Plantilla més extensa

Malgrat estos desafiaments, hi ha una notícia positiva per als locals: podran comptar amb una plantilla més completa que la que es va presentar a Xàtiva. Jugadors clau com Renzo, Castillo, Maverick, i Ariel Pacheco han sigut inscrits i estaran disponibles per a esta trobada.

No obstant això, Antolí no podrà comptar amb l’extrem Mario, qui ha sigut sancionat amb un partit després de la seua expulsió en la jornada anterior. Antolí és conscient del perill que representa el seu oponent, per la qual cosa ha insistit en la necessitat que els seus homes mantinguen la màxima intensitat durant tot el partit.

El CF Independiente Alicante és un equip jove que ha començat la temporada amb força, aconseguint un contundent triomf per 3-0 davant la UD Tavernes en el seu primer partit. Sota la direcció de José Manuel Ruíz, el conjunt alacantí ha demostrat ser un equip ambiciós, amb un estil de joc ràpid i efectiu.

El seu principal objectiu és assegurar la permanència en la categoria al més prompte possible, i els resultats inicials mostren que estan en bon camí per a assolir-ho.

El CD Dénia buscarà aprofitar el factor local i el suport de la seua afició per a obtenir la seua primera victòria de la temporada, en un partit que promet ser intens i renyit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *