Esports

El CD Dénia B no es va presentar a jugar davant el CF Simat

La directiva dianense no ha diligenciat les fitxes dels seus jugadors i no van poder viatjar al partit
Tribuna del camp Diego Mena / Javier Zamora

El CD Dénia B no va comparéixer en el partit programat contra el CF Simat en la primera jornada de lliga del grup VI de Segona FFCV, a causa d’un problema administratiu relacionat amb les fitxes dels jugadors. Esta situació ha sorprés i decebut a l’afició dianense, que no entén com, després d’un mes per a resoldre estos tràmits, es va arribar a este punt insòlit.

El problema va començar amb la fitxa de l’entrenador de l’equip, la tramitació del qual es va complicar a causa d’un incident relacionat amb el reconeixement mèdic. Sense la fitxa del tècnic en regla, tampoc es van poder gestionar les fitxes dels jugadors, deixant a l’equip sense possibilitat de disputar el partit. Encara que el problema de l’entrenador es va resoldre el divendres, ja era massa #vesprada per a tramitar la resta de les fitxes, la qual cosa va impedir a l’equip competir en la jornada inaugural.

Una oportunitat perduda per a l’ajornament

Quan es va fer evident que no hi hauria temps per a solucionar el problema, l’única opció viable era sol·licitar l’ajornament del partit. No obstant això, sorprenentment, no es va realitzar cap gestió en este sentit. José Jaime Alemany, tècnic del CF Simat i antic jugador del CD Dénia, esperava una crida per a acordar l’ajornament, però eixa comunicació mai va arribar. Segons Alemany, d’haver rebut la sol·licitud, hauria acceptat reprogramar el partit sense problemes, evitant així la sanció que ara enfronta l’equip dianense.

Conseqüències i repercussions

Este incident ha generat malestar entre els socis del club, alguns dels quals ja estan considerant demanar explicacions i exigir responsabilitats pel succeït. La situació és especialment delicada per a un club que compta amb un Director Esportiu i un Director General, posicions que haurien de garantir que situacions com està no ocórreguen.

Ara, el CD Dénia B s’enfronta a possibles sancions econòmiques i esportives. S’espera que el jutge únic del Comité de Competició atorgue els tres punts al CF Simat i que el CD Dénia B perda tres punts en la classificació, la qual cosa deixarà a l’equip amb un -3 en la taula després de la primera jornada.

Este fet és un colp dur per a la imatge del club, que fa uns anys ja va viure una situació similar amb el seu equip femení, que va ser exclòs de la competició després de no presentar-se a tres partits. És d’esperar que es prenguen les mesures necessàries perquè esta situació no es repetisca, i que es revalue la gestió interna del club per a evitar futurs problemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *