Esports

El CD Dénia fitxa l’argentí Carlos Achaval

És un jugador de centre del camp que ve de jugar en les últimes temporades en el futbol català
Carlos Achaval nou jugador del CD Dénia / CD Dénia

El CD Dénia ha fet un pas important per a enfortir la seua plantilla amb la incorporació del jugador argentí Carlos Achaval. Este nou reforç és rebut amb optimisme pel tècnic Juanjo Antolí, qui s’enfronta a problemes en l’elaboració del joc, especialment en la zona medul·lar de l’equip.

Carlos Achaval, un migcampista amb experiència en el futbol català, arriba al conjunt dianense amb la missió de convertir-se en el conductor del joc en l’equip groguet. La seua capacitat per a manejar els temps del partit i la seua visió de joc podrien ser claus per a millorar la fluïdesa en la creació de jugades del CD Dénia.

Achaval compta amb un ampli recorregut en diferents equips de Catalunya. En la temporada 2021/22 va defendre els colors del CE Aro en la Tercera Catalana. Posteriorment, en la temporada 2022/23, va jugar en el CD Malgrat de Segona Catalana. En la passada temporada 2023/24, va tindre un pas per la UD Mollense i el CF Tordera, tots dos de Segona Catalana, abans de tornar al CD Malgrat per a finalitzar la campanya.

L’arribada de Carlos Achaval al CD Dénia es presenta com una oportunitat per a aportar l’experiència i qualitat necessàries en el centre del camp, en un equip que busca millorar el seu rendiment i escalar posicions en la taula. Ara, l’expectativa recau en com s’adaptarà este nou fitxatge a l’estil de joc de Juanjo Antolí i si podrà convertir-se en l’engranatge clau que l’equip necessita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *