El CD Dénia va estrenar el seu caseller de victòries davant el CF Gandia (3-0)

Els dianenses van dominar un partit que es va posar des del minut 5 amb l'expulsió d'un jugador gandiense
ugadors disputant la pilota / Javier Zamora

El CD Dénia va celebrar la seua primera victòria de la temporada en imposar-se al CF Gandia per un clar 3 a 0, en un partit que va començar a favor dels locals després de la primerenca expulsió de Benítez en el minut 5. Amb un home més en el camp, l’equip dirigit per Juanjo Antolí va mostrar la seua superioritat, creant diverses oportunitats clares enfront de l’arc defés per Maxi, qui va evitar amb grans intervencions un marcador més inflat en els primers compassos de la trobada.

Malgrat el desavantatge numèric, el CF Gandia no es va donar per vençut i va tindre una oportunitat d’or per a avançar-se en el marcador abans del descans. En un mà a mà, el davanter Ousmane va fallar el que semblava un gol segur, llançant la pilota fora amb el porter ja vençut. Un error que va pesar en l’ànim dels visitants, i que es va veure agreujat quan en l’última jugada del primer temps, el col·legiat va assenyalar un penal a favor del CD Dénia. Renzo va assumir la responsabilitat i no va fallar, anotant l’1 a 0 que manava als locals al vestuari amb avantatge.

En la segona mitat, el tècnic visitant Diego Miñana va intentar donar-li la volta al partit, modificant el seu sistema tàctic i passant a una defensa de tres, amb l’objectiu d’equilibrar el partit i guanyar pes en atac. No obstant això, el CD Dénia va saber llegir bé el canvi i va respondre obrint el joc cap a les bandes, la qual cosa va acabar per desestabilitzar encara més al Gandia. En el minut 62, Maverik va augmentar l’avantatge amb una gran jugada personal que va culminar amb un potent tret al fons de la xarxa, col·locant el 2 a 0.

Malgrat anar per darrere en el marcador, el CF Gandia no va abaixar els braços i va continuar buscant retallar distàncies, però Ousmane no va tindre el seu millor tard, fallant una altra clara ocasió. L’oportunitat més destacada per als visitants va arribar en el minut 75, quan l’àrbitre els va concedir un penal. Paco va assumir l’execució, però el seu tret es va estavellar contra el pal, segellant la mala fortuna de l’equip visitant en el partit.

Amb el CF Gandia bolcat en atac i deixant espais, el CD Dénia va aprofitar per a sentenciar la trobada en un contraatac letal. Maverik va cedir la pilota a Ángel, qui va realitzar una magnífica assistència per a Renzo, que amb una elegant rematada de taló va anotar el definitiu 3 a 0, tancant una #vesprada perfecta per als locals.

El triomf va ser una victòria clara i merescuda per al CD Dénia, que va saber aprofitar l’avantatge numèric des del principi i gestionar el partit amb intel·ligència. D’altra banda, el CF Gandia es va enfrontar a una vesprada difícil, marcada per la primerenca expulsió i les oportunitats fallades. Diego Miñana té molta faena al davant per a revertir la complicada situació del seu equip, que haurà de millorar si vol eixir del sot en el qual es troba.