Esports

El CD Dénia va mostrar les seues mancances davant el CF Independiente Alicante (1-3)

Els dianenses van ser un equip amb poques idees ofensives que va mostrar els problemes que té per a generar joc
Maverick controlant la pilota / Javier Zamora

El CD Dénia no va poder arrancar amb bon peu en la seua estrena davant la seua afició, deixant un mal sabor de boca tant en el marcador com en l’escassa assistència de seguidors, que va deixar veure molt de ciment en les graderies del camp Diego Mena. Els dianenses van perdre davant un bon rival  el CF Independiente Alicante per 1 a 3.

El tècnic local, Juanjo Antolí, es va veure obligat a convocar a tres jugadors del filial, els qui ja havien disputat un partit el dia anterior, per a completar la convocatòria, una situació que no deixa en bon lloc a un club de la talla del CD Dénia. A més, per segona jornada consecutiva, el porter suplent va haver d’exercir-se com a jugador de camp, la qual cosa parla de la improvisació i falta d’efectius en l’equip.

Quant al partit, el CD Dénia va tindre la seua millor oportunitat en els primers quinze minuts, quan Maverick va estavellar un tret en la fusta. No obstant això, els visitants van dominar el ritme del joc i van aconseguir marcar dos gols abans del descans, la qual cosa va colpejar durament les esperances de l’equip local.

En la segona mitat, l’equip visitant es va limitar a controlar els tímids intents ofensius locals. Un indici d’esperança va sorgir quan Maverick, el millor del partit per als dianenses, va rematar de cap un gran centre d’Ángel, retallant distàncies. No obstant això, aquesta il·lusió es va esvair ràpidament quan els visitants van anotar el seu tercer gol, segellant la derrota local.

Onze del CD Dénia davant l’Independiente Alicante | J.Zamora

Antolí va intentar reanimar al seu equip amb l’entrada de jugadors del filial i d’un Zazo que, encara que no estava al cent per cent, va aportar qualitat en els atacs per la banda dreta. Malgrat estos esforços, el CD Dénia no va poder evitar la seua segona derrota consecutiva, que el deixa en el fons de la classificació sense sumar punts.

L’equip groguet haurà de replantejar-se moltes coses si vol revertir esta situació i guanyar-se el suport d’una afició que, de moment, ha decidit donar-li l’esquena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *