El CD Jávea no va tindre un bon dia davant el Villajoyosa CF (1-2)

La formació local es va veure sorpresa per un rival que va saber jugar millor les seues bases per a emportar-se la victòria
Capitans amb el trio arbitral / Fornés

El CD Jávea va patir una decebedora derrota en el seu primer partit a casa de la temporada, davant el Villajoyosa CF per 1 a 2 deixant una sensació de falta d’idees i manca de gol que no va aconseguir conquistar als aficionats, els qui van assistir en bon número a l’encontre.

La primera mitat del partit va ser especialment avorrida, amb molt poques ocasions de gol. El joc es va desenrotllar majorment en el centre del camp, sense que cap dels equips aconseguira imposar el seu ritme. L’única ocasió clara va arribar just abans del descans, quan Quiles, en un centre al segon pal, va rematar de cap per a posar el 0-1 en el marcador. Els locals van intentar respondre amb una rematada acrobàtica d’Álvaro, que va ser fàcilment detingut pel porter Sergio, i un tret de Lucas que va eixir desviat al costat del pal.

Amb eixe solitari gol, els equips es van anar al descans, deixant als seguidors del CD Jávea amb l’esperança d’una millor segona mitat.

I així va ser, l’equip local va eixir amb més intensitat i pressió en la segona part, especialment després de l’entrada de Cabo i el canvi posicional de Josep Marcilla, que va començar a jugar per la dreta. Álvaro va tindre una excel·lent oportunitat per a empatar en una jugada per l’esquerra, però la seua rematada es va passejar per davant de la porteria sense trobar destí. L’empat finalment va arribar gràcies a una gran jugada per la dreta: una pilota en profunditat per a Josep, qui va centrar de manera perfecta perquè Cabo rematara amb la dreta i posara el 1-1 en el marcador.

El CD Jávea fins i tot va tindre l’oportunitat de posar-se per davant quan Samson, després d’emportar-se una pilota, es va plantar només davant el porter, però no va saber definir.

El #pitxer d’aigua freda va arribar en el minut 90, quan una pilota aèria va ser controlat per Ivorra, qui es va dirigir directament a la porteria de Miller i el va batre per baix, segellant el 1-2 definitiu.

Amb esta derrota, el CD Jávea es va sense punts en la seua estrena a casa, deixant molts dubtes i amb la necessitat de trobar solucions ràpidament si vol revertir la situació en les pròximes trobades.