Esports

El Club Natació Dénia arranca temporada

El repte que es marca és intentar superar els assoliments realitzats en la campanya anterior
Nadadors i nadadores dins de la piscina / Club Natació Dénia

El Club Natació Dénia ha iniciat la temporada 2024-2025 amb una mescla d’entusiasme i ambició, disposat a superar els assoliments aconseguits en la temporada anterior. Des de dilluns passat 2 de setembre, els 63 nadadors del club, que es dividixen entre la preescola, l’escola i el grup absolut, han començat la seua preparació amb la vista posada en nous desafiaments i objectius ambiciosos.

La temporada passada va ser testimoni d’èxits notables per al club, incloent-hi l’obtenció de 4 medalles en campionats autonòmics i la consecució de 3 marques mínimes per al Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu, així com una marca mínima per al Campionat d’Espanya Infantil d’Hivern. Amb estos resultats com a teló de fons, el Club Natació Dénia està decidit a continuar el seu creixement i consolidar-se com una força a tindre en compte en el panorama de la natació a nivell regional i nacional.

El club no sols se centra en el rendiment competitiu; també fomenta un ambient de companyonia i unitat entre els seus membres. Al llarg de la temporada, s’han planificat diverses activitats i concentracions que busquen enfortir els llaços entre nadadors, pares i altres membres del club. Estes activitats no sols contribuïxen a un millor ambient d’equip, sinó que també brinden als nadadors experiències enriquidores fora de la piscina. Un exemple destacat va ser el viatge a Granada al maig passat, on els participants van combinar la competició amb una visita recreativa a la ciutat, reforçant tant els llaços esportius com els personals.

El club va concloure la temporada 2023-2024 amb l’organització de la 1a Travessia Les Rotes, un esdeveniment que es va celebrar el 28 de juliol i que va ser un rotund èxit. Amb 437 participants, esta travessia no sols va demostrar la capacitat organitzativa del club, sinó també la seua habilitat per a atraure a una gran quantitat d’aficionats a la natació de la regió. Este esdeveniment, que va combinar esport i comunitat, va ser el fermall d’or a una temporada plena d’èxits i aprenentatges.

Ara, amb la nova temporada en marxa, el Club Natació Dénia s’enfronta a la tasca de mantindre i superar els seus assoliments, amb la vista posada en nous horitzons i a continuar cultivant el talent i l’esperit esportiu de les seues joves promeses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *