Esports

El Club Tenis Dénia inaugurarà 6 pistes de Pickleball

Este esport originari dels Estats Units, combina elements del tenis, pàdel, bàdminton i ping pong
Pista de pàdel del CT Dénia / CT Dénia

El dissabte 7 de setembre, a les 10 hores, el Club Tenis Dénia farà un pas més en la diversificació de la seua oferta esportiva amb la inauguració de sis noves pistes de pickleball, l’esport de raqueta que està causant sensació a tot el món.

El pickleball, originari dels Estats Units, combina elements del tenis, pàdel, bàdminton i ping-pong, i es juga en una pista de dimensions similars a les de bàdminton, amb una línia de ‘no volea’ a 2,13 metres de la xarxa, que és una de les seues característiques distintives. Este esport, que s’ha estés ràpidament a Espanya i altres països, és reconegut per ser inclusiu i social, permetent a jugadors de totes les edats gaudir junts en la mateixa pista.

Cartell inauguració de les pistes de Pickleball | CT Dénia

La inauguració d’estes noves pistes en el Club Tenis Dénia respon al creixent interés i demanda pel pickleball, ampliant així l’oferta esportiva del club i oferint als seus socis una nova i emocionant manera de mantindre’s actius. Este esport no sols és senzill d’aprendre, sinó que també fomenta el joc intergeneracional, un aspecte que el fa únic i atractiu per a famílies i grups d’amics.

La comunitat esportiva de Dénia està convidada a presenciar i participar en este esdeveniment que marca un nou capítol en la història del Club Tenis Dénia, que continua evolucionant i adaptant-se a les tendències esportives actuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *