Cultura

‘El Monstre Petorro’ de Paco Cholbi triomfa al Festival Sorollius de Xàbia

És un espectacle ple de música, humor i valors educatius
Imatge de l'espactacle 'El Monstre Petorro' de Paco Cholbi al Festival Sorollius de Xàbia / Paco Cholbi

El Festival Sorollius de Xàbia, celebrat el passat cap de setmana, ha sigut tot un èxit. L’esdeveniment, organitzat per Xàbia Històrica amb l’ajuda de l’Ajuntament de Xàbia, va atraure a centenars de famílies. Aquest festival s’ha convertit en una cita ineludible per a la promoció de la cultura infantil a la localitat.

Èxit de El Monstre Petorro

Un dels moments més destacats del festival va ser la presentació de “El Monstre Petorro”. L’obra ha sigut creada per Paco Cholbi, autor local, que va comptar amb la col·laboració dels seus fills per donar-li vida. Cholbi va crear aquest conte amb l’objectiu de transmetre valors com l’amor propi, la resiliència i el respecte.

El personatge del Monstre Petorro, en lloc de fer por, va provocar rialles entre els més menuts amb els seus “pets”. El format de l’espectacle va incloure no sols la narració del conte, sinó també música, concursos, jocs i ensenyances per a tota la família.

Durant el festival, els llibres de “El Monstre Petorro” es van vendre de manera espectacular. En només pocs minuts, es van esgotar més de 100 exemplars, tant en valencià com en castellà. Moltes famílies es van quedar sense poder adquirir el llibre.

A més, el photocall oficial va ser un altre dels moments més esperats pels xiquets. Tots van poder fer-se fotos amb màscares dels personatges i aconseguir els llibres firmats per l’autor.

Per a finalitzar, es va presentar el videoclip de la cançó oficial d'”El Monstre Petorro”. Aquesta peça musical, també composta per Paco Cholbi, ha sigut un èxit. El videoclip, protagonitzat pels seus fills i Dani Miquel, va captivar a tots amb animacions plenes d’humor.

Gran col·laboració de Dani Miquel

Finalment, l’actuació de Dani Miquel va ser un altre dels grans moments del festival. El reconegut músic valencià va oferir cançons plenes d’alegria i participació, completant una jornada inoblidable.

Sorollius s’ha reafirmat com un festival clau per al desenvolupament cultural dels xiquets. Paco Cholbi, amb “El Monstre Petorro”, es consolida com una figura emergent en l’àmbit de la literatura infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *