Cultura

El Museu de la Mar de Teulada Moraira serà una realitat

L'Ajuntament aprova una modificació de crèdit per invertir 500.000 euros en la creació d'aquesta infraestructura cultural tan esperada

L’Ajuntament de Teulada Moraira ha aprovat una modificació de crèdit per destinar 500.000 euros a la creació del Museu de la Mar. Aquesta inversió servirà per a l’adquisició i condicionament del local que acollirà aquest nou espai cultural.

Durant el ple ordinari, es va debatre sobre la necessitat de crear aquest museu. L’alcalde de Teulada Moraira, Raül Llobell, va destacar que aquesta infraestructura és una demanda històrica de la ciutadania. Segons Llobell, el seu partit portava temps buscant alternatives per ubicar aquest projecte.

A més, l’alcalde va subratllar que l’aprovació del pressupost és només el primer pas per fer realitat aquesta infraestrucura cultural. Altres infraestructures culturals importants també estan previstes per al futur del municipi. Llobell va destacar que aquest projecte és una promesa electoral del seu partit i ara es comença a materialitzar.

Un projecte a llarg termini: el Museu de la Mar

El projecte no estava inclòs en el pressupost inicial de l’any. Segons Llobell, això es devia a la manca d’un lloc concret on situar-lo. L’alcalde va defensar aquesta estratègia, explicant que era essencial tenir primer l’espai disponible abans de pressupostar els fons necessaris.

Aquest nou museu pretén ser un punt de referència cultural per a Teulada Moraira, que compta amb un ric patrimoni marítim. A més, es preveu que contribueixi a l’atractiu turístic de la localitat, oferint un nou espai cultural tant per a residents com per a visitants.

L’aprovació d’aquesta inversió marca l’inici d’un procés més llarg, però el primer pas ja està fet. Teulada Moraira confia que el Museu de la Mar es convertirà en una realitat pròximament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *