Festes

L’Oktoberfest 2024 arriba a Teulada Moraira amb música i gastronomia alemanya

Aquesta festa tindrà lloc del 26 al 29 de setembre al pàrquing de Les Sorts de Moraira

El poble de Teulada Moraira es prepara per acollir l’esperada edició de l’Oktoberfest 2024. Aquesta festa tindrà lloc del 26 al 29 de setembre. La cita se celebrarà al pàrquing de Les Sorts de Moraira. Sens dubte, es convertirà en un esdeveniment destacat per als amants de la cultura alemanya.

Com cada any, la Comissió de Festes 2025 Sant Vicent Ferrer de Teulada i la Comissió de Festes 2025 de Moraira, juntament amb l’ajuntament, han organitzat aquesta edició amb gran il·lusió.

El dijous 26 de setembre, es farà la inauguració oficial amb la presència de les autoritats locals. A continuació, començarà la música tradicional alemanya a càrrec de D. Ewaldo, que acompanyarà als assistents durant diversos moments de la festa.

El divendres 27 i dissabte 28, la carpa obrirà des de les 11 del matí fins ben entrada la matinada. Hi haurà menjar i beguda, a més de música en viu. A la nit, actuaran grups locals com Stereomonos i la Orquestra Capital 90. Després, es donarà pas a les discomòbils, on els assistents podran gaudir d’una sessió a càrrec de DJ Kiko Bertomeu el divendres i DJ Relo el dissabte.

El diumenge 29, el darrer dia, la festa seguirà en la mateixa línia. La carpa obrirà durant el matí fins a primera hora de la vesprada, i la música alemanya de D. Ewaldo posarà el toc final a un cap de setmana ple de diversió.

Segons la regidora de Festes de l’Ajuntament de Teulada Moraira, Rosana Caselles, l’Oktoberfest s’ha convertit en una tradició esperada, que any rere any atrau més visitants. Aquesta festa no sols celebra la cultura alemanya, sinó que també fomenta l’oferta cultural i turística del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *