Política

El Partit Popular de Calp critica la pujada de l’impost de recollida del fem

Sala remarca que aplica este increment “per imperatiu legal”
Agrupació popular / PP Calp

El Partit Popular de Calp critica la pujada de l’impost de recollida del fem. Des de l’agrupació asseguren que l’alcaldessa, Ana Sala, “ha incomplit la seua promesa de no pujar els impostos, castigant els veïns i veïnes”. Afirmen que es tracta d’una de les pujades “més brutals de la història del municipi”.

Per part seua, Sala remarca que aplica este increment “per imperatiu legal”. L’alcaldessa encara que ha incidit en què no és partidària d’incrementar la pressió fiscal, assegura que les directrius europees obliguen el Consistori a realitzar esta revisió de la taxa, que és deficitària.

Estes declaracions no convencen al PP, el qual titlla de “fiscalitat carrinclona que esprem al ciutadà”. Remarquen que la raó de la pujada és falsa, ja que la Unió Europea demana que el servici de recollida d’escombraries siga sostenible i no genere dèficits públics, però no diu que s’arribe ací necessàriament a través d’exigir als veïns i veïnes que paguen més. El camí ha de ser el d’augmentar la separació i reciclatge de residus, el d’aconseguir un servici més eficient i que siga més barat, segons argumenten els populars.

I l’agrupació insistix: “Eixe no és el camí de la sostenibilitat i l’eficiència. És la drecera dels qui governen sense idees”. Des del Partit Popular troben a faltar en esta taxa les bonificacions i el disseny d’una gestió dels residus moderna i que involucre als veïns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *