Política

El PSPV de Xàbia critica la inacció del govern local

Han anunciat que en les pròximes setmanes presentarà una bateria de propostes per al nou curs polític

El PSPV-PSOE de Xàbia ha celebrat una reunió de treball per a iniciar el nou curs polític, llançant dures crítiques cap a la gestió del govern local, format pel tripartit del PP, CpJ i VOX. Segons el portaveu socialista, José Chulvi, l’Ajuntament ha mostrat una preocupant inacció durant els quinze primers mesos de mandat, sense haver impulsat cap projecte significatiu ni reprès aquells que estaven pràcticament acabats, com el de la piscina municipal, que, encara que finalitzada i recepcionada, continua tancada sense una data clara d’obertura per falta de gestió.

Els socialistes de Xàbia també han denunciat la paralització de l’obra per a convertir el Far del Cap de Sant Antoni en un centre d’interpretació de la reserva marina. Este espai, que podria haver sigut un important atractiu turístic i educatiu, està actualment oblidat, sense avanços en el seu desenvolupament. “És un altre clar exemple de la incapacitat del govern local per a gestionar projectes que beneficien la comunitat”, va afirmar Chulvi.

La inacció del govern tripartit agreuja els problemes locals

Entre els problemes que han crescut sota el govern del tripartit, els socialistes van destacar la falta d’accés a l’habitatge per l’augment descontrolat d’apartaments turístics, que ha arribat a xifres rècord. A més, la inseguretat ha augmentat notablement, amb més de huit avisos diaris a la Policia Local durant els mesos d’estiu. A això se suma el malestar dels empresaris locals, que consideren inadequada la programació d’actes en períodes clau per al turisme, afectant negativament els seus negocis.

Davant d’esta situació, el PSPV de Xàbia ha anunciat que en les pròximes setmanes presentarà una bateria de propostes realistes, necessàries i d’aplicació immediata. “El paper de l’oposició no és només criticar, sinó també aportar solucions, i això és el que continuarem fent, encara que no li agrade a l’alcaldessa”, va destacar Chulvi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *