Esports

El Real Club Náutico Calpe acull el Trofeu Copa Autonòmica de Vela Lleugera

Esta competició en aigües de Calp marcarà l'inici de la temporada 2024-2025 per a les classes ILCA 4 i ILCA 7
Vaixells de vela lleugera durant una regata / RCN Calpe

Este cap de setmana, 28 i 29 de setembre, el Real Club Náutico Calpe serà l’escenari del Trofeu RCN CALPE Copa Autonòmica de Vela Lleugera, que marcarà l’inici de la temporada 2024-2025 per a les classes ILCA 4 i ILCA 7. Este esdeveniment, de nivell 1 dins de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, reunirà regatistes de tota la Comunitat i comptarà amb la participació de representants de la Federació Murciana, convertint-se en un important punt de trobada per a la vela lleugera.

Les proves començaran el dissabte 28 a les 12.00 hores, amb un total de sis regates programades al llarg dels dos dies. S’espera un emocionant cap de setmana de competició en les aigües de Calp, on els vents mitjans brindaran als regatistes l’oportunitat de demostrar les seues habilitats i estratègia. Segons els pronòstics, les condicions meteorològiques seran favorables el dissabte, mentre que el diumenge podria presentar reptes addicionals amb una possible disminució del vent.

El Trofeu RCN CALPE és una cita clau per als clubs nàutics en l’inici de la temporada de regates i juga un paper fonamental en el procés de selecció dels equips autonòmics que representaran a la Comunitat Valenciana en els campionats nacionals. Esta competició és, sens dubte, una plataforma essencial per als joves regatistes que busquen consolidar el seu lloc en el panorama de la vela espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *