Cultura

El Rotary Club Benissa-Teulada organitza un concert solidari a favor d’ABAI

Tindrà lloc aquest diumenge, 15 de setembre, en el Taller d’Ivars de Benissa
Cartell del concert solidari “Alma de Dos” / Rotary Club Benissa-Teulada

Aquest cap de setmana, el Rotary Club Benissa-Teulada, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benissa, oferirà un concert solidari molt especial amb finalitats benèfiques. Sota el títol “Alma de Dos”, el concert posarà en escena a dos grans talents: la cantaora i violoncel·lista Irene Carrión i el guitarrista flamenc Óscar Gallardo.

L’acte tindrà lloc aquest diumenge, 15 de setembre, en el Taller d’Ivars de Benissa. Les entrades ja estan a la venda i el total de la recaptació es destinarà a l’Associació Benissa d’Ajuda i Intervenció (ABAI) i a la seua tasca de protecció mediambiental.El president recentment nomenat del Rotary Club Benissa-Teulada, Isidor Mollà, ha destacat la importància d’aquesta col·laboració, que uneix la cultura i la música amb una causa solidària i essencial com és la protecció del medi ambient, un dels pilars de l’associació ABAI.

Les persones interessades a assistir al concert podran accedir-hi mitjançant un donatiu de 15€. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada en diversos punts de venda locals. També podràn comprar-se el mateix dia del concert, a partir de les 18:00 hores, en el Taller d’Ivars de Benissa.

Cal destacar que per a aquelles persones que no puguen assistir però vulguen contribuir amb aquesta causa solidària, el Rotary Club Benissa-Teulada ha habilitat un compte bancari per a rebre donacions mitjançant transferència.

La presidenta d’ABAI es mostra agraeix a Rotary Club la seua tasca

Rosa Sala, presidenta de l’Associació Benissa d’Ajuda i Intervenció (ABAI), ha expressat la seua gratitud al Rotary Club. Ha destacat la seua tasca per donar suport a projectes tan importants com la protecció del medi ambient. “És un honor comptar amb el recolzament d’una entitat tan respectada i implicada com el Rotary Club Benissa-Teulada,” ha assenyalat, destacant l’impacte positiu d’aquesta col·laboració.

Amb aquest concert solidari, no sols es vol gaudir de la música d’artistes de la talla d’Irene Carrión i Óscar Gallardo. Es pretén també conscienciar la població sobre la importància de la preservació del nostre entorn natural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *