Esports

El Trofeu Baleària se’l va emportar El Ponent Rugbi de Mallorca

El conjunt mallorquí va véncer al Dénia Barbarians en un partit on es va homenatjar a Antonio Villanueva
Equipe campió del Trofeu Baleària de rugbi / Dénia Barbarians Rugby

Dissabte passat, el camp de Rugbi “Tio Luis” del Poliesportiu de Dénia va ser l’escenari del Trofeu Balearia de Rugbi, un encontre que va enfrontar al Dénia Barbarians contra el Ponent Rugbi, equip de Divisió d’Honor de les illes Balears. Este partit també va servir com a homenatge a Antonio Villanueva Vaquero, afectuosament conegut com a “Pollo”, qui va deixar una marca inesborrable en la comunitat rugbística dianense.

Homenatge a Antonio Villanueva | Dénia Barbarians

L’enfrontament va ser una dura prova per als Barbarians, els qui, amb una plantilla renovada i joves talents provinents de l’escola, a penes feia una setmana que van escomençar la pretemporada. Malgrat això, es van mesurar amb valentia a un rival de major categoria i experiència.

Des dels primers compassos del joc, l’equip balear va demostrar la seua superioritat en compenetració i ritme. Els visitants van dominar les fases estàtiques i van aconseguir imposar el seu joc, obligant als Barbarians a retrocedir i defenent amb esforç davant les arremeses de la línia de tres habitacions del Ponent Rugbi.

El Ponent Rugbi es va alçar amb el Trofeu Balearia, però, malgrat el resultat, el Dénia Barbarians es va mostrar satisfet amb el seu acompliment. Va ser una oportunitat valuosa per a donar minuts a tots els jugadors, experimentar amb diferents posicions i explorar noves estructures de joc.

Dénia Barbarians Rugby 2024 ! Dénia Barbarians

Amb este primer partit de la temporada com a referència, el Dénia Barbarians es prepara per a les dos setmanes de treball intensiu que tenen per davant abans del seu debut de lliga el pròxim 29 de setembre, quan es desplaçaran a Albacete per a enfrontar-se a l’equip local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *