Esports

Els alevins del Dénia BC competiran en Autonòmica

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana li ha atorgat plaça sobre la base de la classificació de la temporada anterior
Equip aleví masculí del Dénia BC 2012 / Dénia BC

L’equip aleví DBC 13 masculí del Dénia Basquet ha rebut l’excel·lent notícia que participarà en la màxima competició autonòmica de la categoria aleví, després d’una decisió de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV).

Sota la direcció de Soufyane Sadoki, l’equip estava disputant la Fase d’Ascens de Pretemporada (FAP) amb la ferma intenció de lluitar per una de les dos places que atorgaven accés a la categoria superior. Havien jugat ja dos partits, posicionant-se com un dels principals candidats per a aconseguir l’ascens.

No obstant això, una notificació de la FBCV ha canviat el rumb de la competició per al DBC 13. A causa d’una vacant en la màxima categoria i sobre la base de la classificació obtinguda la temporada anterior per la generació de 2012, s’ha decidit atorgar directament la plaça a l’equip de 2013, sense necessitat de continuar disputant la FAP.

Este ascens representa una nova oportunitat perquè estos joves talents es mesuren amb els millors equips de la Comunitat Valenciana, tal com ho van fer fa dos temporades en el seu últim any com a Benjamins, on van finalitzar en una brillant quinta posició autonòmica.

L’equip, que va iniciar els seus entrenaments el 19 d’agost, es prepara ara per a afrontar este nou repte amb la màxima il·lusió i compromís, sabent que l’experiència adquirida serà fonamental per a continuar creixent com a grup i com a club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *