Esports

Emocionant arrancada en el Grup XII de la Tercera FFCV

Remuntada èpica del CF Beniarbeig davant la UD Ondarense que es va col·locar amb un 0 a 2
Onze del CF Beniarbeig davant la UD Ondarense / CF Beniarbeig

La primera jornada de la competició en el grup XII de la Tercera FFCV no ha decebut, deixant emocionants remuntades, empats in extremis i victòries contundents per als equips de la Marina Alta.

El CF Beniarbeig va protagonitzar una remuntada èpica enfront de la UD Ondarense. Després de veure’s amb un 0-2 en contra, amb gols de Juan Carlos i Antonio per als visitants, l’equip local no va abaixar els braços i va aconseguir donar-li la volta al marcador en poc més de mitja hora. David Guerri, José Ramón i Andrés  van ser els autors dels gols que li van donar la victòria al CF Beniarbeig, sent l’últim gol d’Andrés en el minut 92, aprofitant que l’ UD Ondarense jugava amb un home menys després de l’expulsió de Daniel per doble amonestació.

Empat agònic del CF Benitatxell davant el CE El Verger (2-2)

El CF Benitatxell va aconseguir salvar un punt en un dramàtic final de partit enfront del CE El Verger. Els visitants es van avançar en la primera mitat amb un gol de Borja Sala i van ampliar l’avantatge just a l’inici del segon temps gràcies a Carim. No obstant això, Claudio va retallar distàncies per als locals poc després, i en l’última jugada de la trobada, Raúl Bolufer va aprofitar un error garrafal del porter visitant per a empatar el partit 2-2, deixant al Verger amb un sabor amarg malgrat el seu bon acompliment.

Golejada del Pego B davant l’Orba B (7-1)

El Pego B va arrancar la temporada amb una contundent victòria per 7-1 enfront de l’Orba B. Liam amb un doblet, Joan, Kiko, Antonio i Marc (també amb dos gols) van ser els encarregats de firmar la golejada per als locals. L’Orba B només va poder maquillar el resultat amb un gol de penal convertit per Andreu.

Victòria del Teulada B i Calpe B

El Teulada B també va començar amb bon peu, vencent 5-1 a l’Iraklis. Encara que l’equip visitant es va avançar, els locals van respondre amb contundència. Juan José, Rivera, Machado en dos ocasions, i Jonathan van ser els encarregats de donar la volta al marcador i sentenciar la trobada.

Per part seua, el Calp B també va haver de remuntar per a imposar-se 3-1 al Mutxamel B. Juan Diego, des del punt de penal, Alex Coca i Andreu van anotar els gols que van segellar la victòria per a l’equip local.

Triomf del Pedreguer a Finestrat

El Pedreguer es va emportar els tres punts en la seua visita al Finestrat, aconseguint un sòlid triomf per 0-2. Abel Roselló, des del punt de penal, i Alex Martínez van ser els golejadors en un partit que van controlar de principi a fi.

Està emocionant arrancada de temporada en el grup XII de la Tercera FFCV deixa a diversos equips amb una bona injecció de moral per al que ve, mentre que uns altres hauran d’ajustar les seues peces per a millorar en les pròximes jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *