Esports

En Primera FFCV jornada dispar per als comarcals

El CD Jávea va véncer a Mutxamel (0-1) i el Pego CF va caure a Alberic (1-0)
Jugadors del CD Jávea durant un partit / Javier Zamora

En la jornada inaugural de la Primera FFCV, els equips de la Marina Alta van experimentar sorts dispars. El CD Jávea va aconseguir una valuosa victòria per 0-1 en la seua visita al Mutxamel CF, mentre que el Pego CF va patir una derrota per 1-0 en el seu partit davant l’Alberic.

CD Jávea estrena la temporada amb triomf

El CD Jávea va començar la temporada amb el peu dret en véncer al Mutxamel CF en un partit complicat en el qual la intensitat va ser la clau de l’èxit. Sota la direcció de Julio Ivorra, els xabieros van eixir al camp amb determinació, dominant a un rival que no va poder ocultar els nervis de la seua estrena davant la seua afició.

El gol de la victòria va arribar d’hora, en el minut 10, quan Ofi va assolir batre al porter local, Samuel, amb un tret precís. Este punt va proporcionar una dosi de tranquil·litat als visitants, que van saber mantindre l’avantatge durant la resta de la trobada. Malgrat els intents del Mutxamel CF per igualar el marcador amb un joc directe, l’equip de la Marina Alta es va mostrar sòlid en defensa.

En la segona mitat, Julio Ivorra va reforçar la línia medul·lar amb canvis estratègics que van donar aire als seus jugadors, permetent-los resistir els embats del rival. Al final, el CD Jávea es va emportar una merescuda i treballada victòria, sumant tres punts importants en l’inici de la campanya.

Derrota per al Pego CF

D’altra banda, el Pego CF no va tindre la mateixa fortuna en el seu enfrontament contra l’Alberic, on va caure per 1-0. El gol matiner de Nacher, en el minut 8, va condicionar el desenrotllament del partit, deixant als pegolinos en una posició desfavorable des del principi.

Malgrat els esforços del Pego CF per revertir la situació, la falta de precisió en l’atac els va impedir trobar el camí al gol. L’Alberic, per part seua, va saber defendre amb orde l’avantatge obtingut, frustrant qualsevol intent dels visitants per igualar el marcador.

El resultat va deixar al Pego CF amb una sensació de tristesa, però amb la determinació de millorar en les pròximes jornades per a revertir este inici advers en la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *