En Segona FFCV dos triomfs i una derrota per als comarcals

Triomf vitals del FB Teulada Moraira i de l'Orba i derrota àmplia per al Gorgos CF
Onze del Gorgos CF a Daimús / Gorgos CF

L’inici de la competició en el grup VI de la Segona FFCV va portar amb si resultats variats per als equips de la Marina Alta. L’Orba CF i el FB Teulada Moraira van aconseguir imposar-se en les seues respectives trobades, mentre que el Gorgos CF va patir una àmplia derrota.

El Gorgos CF, va tornar de Daimús amb una àmplia derrota per 4 a 1. L’equip rojillo va començar el partit amb molta intensitat, però en la segona mitat va perdre el control del joc i en tot just 13 minuts va encaixar 3 gols. Els visitants van intentar reaccionar però el seu únic gol va arribar massa tard.

Victòria de mèrit per al FB Teulada a Gandia

El FB Teulada Moraira va aconseguir una important victòria a domicili davant el Safor Gandia, remuntant un marcador advers per a imposar-se per 1-2. Este triomf cobra encara més valor en considerar que el Safor Gandia és considerat un dels equips més forts del grup.

Els locals es van avançar just abans del descans, però els visitants no van tardar a reaccionar. Mohamed va igualar el marcador en el minut 51, i poc després, en el 63, Coco va convertir un penal que va acabar sent decisiu. Malgrat jugar amb un home menys després de l’expulsió de Mohamed, els de Cabe van saber resistir la pressió i assegurar els tres punts.

L’Orba CF va véncer amb autoritat

Per part seua, l’Orba CF, malgrat comptar amb diverses baixes per lesions i sancions, va aconseguir una còmoda victòria per 2-0 davant l’Alginet. L’equip local va sentenciar el partit en la primera mitat amb gols de Diego i Pepe, la qual cosa els va permetre gestionar el partit amb tranquil·litat en la segona part. Esta victòria reforça les aspiracions de la formació que entrena Coca en l’inici de la temporada.