Entrevistes Primer Café

Adam Broseta: “Les energies del meu avi i del meu pare estan en cada guitarra”

Entrevista en 'El Primer Café' amb Adam Broseta, gerent de Gruitarras Bros
Adam Broseta, gerente de Gruitarras Bros / Redacció

Aquest dilluns en ‘El Primer Café’ de Dénia FM, hem tingut el plaer de començar la setmana amb música de guitarra, però no una qualsevol, sinó una guitarra Bros. Adam Broseta, gerent de Guitarras Bros, ens ha parlat sobre la màgia i tradició que envolta estes guitarres, que des de fa dècades es fabriquen a Gata de Gorgos.

Adam ens ha explicat que la fàbrica, tot un símbol a la comarca, té una història que es remunta a fa 68 anys, quan els seus avis van començar l’empresa. “Fa 50 anys que estem a Gata, però la veritat és que la nostra història va començar molt abans, amb els meus avis carregant el cotxe de guitarres per anar a vendre-les a Andalusia”. Una imatge que, per a ell, defineix la passió i dedicació que ha envoltat sempre este projecte familiar.

Quan algú entra al taller, el primer que crida l’atenció és l’olor de la fusta i la màgia que s’hi respira. “Les energies del meu pare i del meu avi estan en cada guitarra”, diu Adam, qui té clar que el seu ídol sempre ha sigut el seu pare. Ens ha contat, amb orgull, la història de la guitarra de Pablo Motos al programa ‘El Hormiguero‘, que és una guitarra Bros, com tantes altres que artistes internacionals han triat. “Artistes com Estopa, Alejandro Sanz, Camilo o Melendi confien en la màgia de les nostres guitarres de tota la vida”.

Adam també ha pensat moltes vegades a numerar cada guitarra per saber quantes n’hi ha escampades pel món, una forma de mantenir viva la connexió entre Gata i els seus clients d’arreu. I no és d’estranyar, ja que, tal com ell diu, la gent sovint se sorprén de la qualitat i el sentiment que transmet cada guitarra Bros. “Les nostres guitarres tenen alguna cosa especial que no es troba en altres”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *