Entrevistes Primer Café

Rafa Carrió: “És tan bonic viure. Quan t’adones que és tan fàcil morir-se, valores més la vida”

El vicealcalde de Dénia, Rafa Carrió, ha concedit una entrevista en 'El Primer Café' de Dénia FM
El vicealcalde de Dénia, Rafa Carrió, / Redacció

Demà, dimecres 25 de setembre, tenim una nova cita amb la solidaritat a Dénia: el Marató de Donació de Sang. Per a conéixer més sobre aquest important esdeveniment, hem parlat amb Rafa Carrió, vicealcalde i regidor de Salut Pública de Dénia, en ‘El Primer Café’ de Dénia FM, qui ens ha contat tots els detalls sobre la jornada i la seua visió sobre la importància de donar sang.

L’objectiu principal d’aquesta nova edició del Marató de Donació de Sang és continuar augmentant les reserves de sang al nostre municipi, especialment en un moment en què és fonamental garantir que els hospitals compten amb suficients subministraments per a atendre urgències i tractaments. “Quan u fa una donació dona vida. Està al voltant de 600 donacions les que fan falta al dia per cobrir les necessitats de la nostra zona”, ha explicat Carrió.

Per a participar, només cal ser major de 18 anys, pesar almenys 50 kg i estar en bon estat de salut. La donació és un procés segur, supervisat per professionals sanitaris, i dura menys de 10 minuts. Com a recompensa, tots els participants podran gaudir d’un esmorzar saludable al final del procés. “Quan sofriges un problema de salut com el que em va passar a mi t’adones que hi ha molta més gent com tu i es necessita molta sang“, ha afegit.

Després de donar sang, els participants podran gaudir d’un esmorzar compost per sucs, fruita i altres aliments saludables, preparats amb cura per a ajudar a recuperar forces després de la donació. “És una manera de donar les gràcies als qui dediquen uns minuts del seu temps per a ajudar els altres”, assenyala Carrió.

Coneguem més sobre Rafa Carrió

Rafa Carrió no sols és conegut pel seu càrrec com a vicealcalde i regidor de Salut Pública de Dénia, sinó també per la seua implicació en la comunitat i la seua filosofia de vida. Nascut i criat a Dénia, confessa que ha viscut moments complicats, tant en la seua vida personal com en la política, però sempre ha tingut una màxima: “Viure i deixar viure”.

Carrió ha confessat que els problemes de salut han fet que valore la vida d’una alta forma, “Em va canviar la vida. Ara em prenc la vida d’una altra manera. És tan bonic viure, que quan t’adones que és tan fàcil morir-se, valores més la vida”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *