Entrevistes Societat

Sergi Miralles: “És molt emocionant poder veure la meua pel·lícula en la patalla on he aprés a fer cinema”

Entrevista en Dénia FM a Sergi Miralles, director de 'L'Àvia i el foraster'
Sergi Miralles, director de cine / Redacció

Sergi Miralles ha visitat ‘El Primer Café’ de Denia FM per a parlar de ‘L’Àvia i el Foraster’, el seu primer film que s’estrenarà el dissabte 14 de setembre a l’Autocine Drive In de Dénia.Miralles ha compartit amb els oients detalls sobre la seua nova pel·lícula.

“L’Àvia i el Foraster”, una pel·lícula que es caracteritza que utilitza humor i la comèdia per a transmetre valors d’igualtat i de lluita contra la xenofòbia.

Durant l’entrevista, Miralles ha aprofundit en diversos aspectes de la pel·lícula, com el seu procés creatiu, el significat personal que té per a ell estrenar-la a Dénia, i com la història personal de la seua família ha influït en la creació del film. També ha abordat la relació entre la pel·lícula i el recentment difunt pare, així com el missatge que vol transmetre amb “L’Àvia i el Foraster”.

Miralles ha explicat per què va optar per tractar la xenofobia des de la comèdia en lloc d’un enfocament més dramàtic, i ha compartit informació sobre el procés d’escriptura del guió juntament amb Mila Luengo i María Mínguez. A més, ha desvelat què espera que els espectadors es porten després de veure la pel·lícula i ha compartit algunes anècdotes interessants del rodatge. Finalment, ha presentat els actors que participen en el film, oferint una visió més profunda dels seus rols i actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *