Dénia FM

Quique Dacosta: “Recomane aquests dies deixar les bosses i els pensaments buits per a omplir-los en el D*NA”

El xef tres estreles Michelin i comissari del D*NA Festival de Dénia ha compartit a Dénia FM com estan sent les hores prèvies a l'esdeveniment
Quique Dacosta, chef tres estrellas Michelin / Redacció

El reconegut xef, Quique Dacosta, guardonat amb tres estrelles Michelin, ha estat avui a Dénia FM, en el programa ‘Maracostumbrados’, per a parlar de la setena edició del D*na Festival, que se celebrarà els pròxims 28 i 29 de setembre al passeig de la Marineta Cassiana de Dénia. Durant la seua entrevista, Dacosta ha destacat la importància d’aquest esdeveniment gastronòmic, que s’ha consolidat com un referent a nivell nacional.

Segons el xef, el D*na Festival d’aquest any rendirà homenatge a l’horta mediterrània i als agricultors de la Marina Alta, posant l’accent en la qualitat de les matèries primeres que defineixen la gastronomia de la comarca. A més, va anunciar la inclusió d’una vajilla artesanal feta amb terra local, un símbol de l’arrelament a la tradició agrícola de la comarca. “Està entre els nostres valors transmetre el que som”, ha afegit el xef.

Dacosta també ha explicat que el festival comptarà amb més de 30 tallers i demostracions en directe, amb la participació de grans xefs com Ricard Camarena, Ramón Freixa i Vicky Sevilla. Segons Dacosta, aquest esdeveniment no només celebra la cuina, sinó també la sostenibilitat i la connexió amb el territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *