Entrevistes Primer Café

Amor, reflexió i fantasia amb Verónica Mengual, Isabel Ferrando i Empar Ferrer a Dénia FM

Entrevista en 'El Primer Café' amb tres reconegudes escriptores de la comarca
Verónica Mengual i Isabel Ferrando, escriptores / Redacció

Hui ens hem pres el primer café amb bona literatura a ‘El Primer Café’ de Dénia FM, i ho hem fet amb tres escriptores excepcionals de la Marina Alta: Verónica Mengual, Empar Ferrer i Isabel Ferrando. Aquestes tres dones no només comparteixen la passió per l’escriptura, sinó també una visió clara i contundent sobre la vida i la literatura.

Durant l’entrevista, ens han parlat de què les uneix: l’amor per les paraules i la voluntat de donar veu a històries profundes. El 19 de setembre, en una xerrada organitzada pel Rotary de Dénia, van compartir amb el públic els reptes i èxits que han experimentat en la seua carrera literària.

Coneixem més a les escriptores

Verónica Mengual és coneguda per ser una autora de novel.les, majoritàriament dins el gènere romàntic e históric. Per a ella, la seua literatura busca crear connexions intenses amb les lectores, oferint històries d’amor que ressonen amb la vida real.

Empar Ferrer, per la seua banda, troba la inspiració en el paisatge i la cultura de la Marina Alta, amb influències literàries com Haruki Murakami i Enric Valor. Escriu poesia i contes infantils, amb l’objectiu d’acostar la lectura als més joves.

Finalment, Isabel Ferrando és una experta en el gènere negre, amb còmics com Destrozados que exploren el costat més fosc de la societat.

Totes tres escriptores comparteixen un objectiu comú: utilitzar la literatura com a mitjà per transformar el món que les envolta, ja siga a través de l’amor, la reflexió social o la fantasia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *