Entrevistes Primer Café

Reme Cerdà: “El DN*A se ha convertido en un referente a nivel mundial”

Reme Cerdà fa balanç de l'estiu i parla dels futurs projectes d'AEHTMA a 'El Primer Café' de Dénia FM
Reme Cerdà / Redacció

Aquest dilluns, en una entrevista a ‘El Primer Café’ de Dénia FM, la secretària de l’Associació de Empresaris de Hostaleria i Turisme Marina Alta de la Costa Blanca (AEHTMA), Reme Cerdà, ha fet un balanç de la temporada d’estiu i ha compartit les inquietuds que el sector li ha transmès.

Durant la conversa, Reme Cerdà va destacar que, tot i que l’estiu ha estat positiu per al sector, sempre hi ha marge per a la millora. “Podem continuar treballant per oferir els millors serveis als nostres clients, tant en restaurants com en allotjaments i zones d’oci,” va afirmar.

En referència al festival gastronòmic DN*A, que celebra la cultura culinària de la Marina Alta, Cerdà va subratllar la importància de continuar promovent esdeveniments d’aquest tipus per a destacar la riquesa culinària de la comarca. També va avançar alguns dels futurs projectes d’AEHTMA, entre els quals destaca la iniciativa ‘Viu l’arròs mariner’, que pretén posar en valor aquest plat tan arrelat a la nostra cultura.

La secretària va concloure l’entrevista fent una crida a la col·laboració i a la unió del sector per aconseguir que la Marina Alta continue sent una destinació d’excel·lència per a tots els que la visiten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *