Entrevistes Falles

Dénia FM rep a les Falleres Majors de Dénia enmig del cap de setmana de la seua exaltació

Carla Puerto, Laura Ramón, fallera major i fallera major infantil han compartit les seues emocions sobre aquesta nova etapa
Carla Puerto, Laura Ramón, fallera mayor y fallera mayor infantil / Redacció

Hui, dissabte 14 de setembre, les falleres majors de Dénia, Carla Puerto i Laura Ramón, han visitat Dénia FM, junt a Jaume Bertomeu, president de la Junta Central de Falles de Dénia, per a contar-nos les seues impressions sobre l’acte d’exaltació de Carla, celebrat ahir, i les expectatives de Laura per a la seua exaltació, que tindrà lloc demà.

Carla Puerto ha expressat la seua emoció i satisfacció per com va transcórrer l’acte, destacant el discurs de la seua mantenidora, Amparo Petrie, com un dels moments més especials de la nit. “Va ser un acte molt emotiu, ple de moments que recordaré per sempre. Estic molt agraïda a Amparo per les seues paraules”, ha declarat Carla.

Per la seua part, Laura Ramón ha compartit la seua il·lusió per l’exaltació de demà, on el periodista Pedro Manchón serà el seu mantenidor. “Estic molt emocionada i amb ganes de viure aquesta experiència. Confie que serà un dia molt especial per a mi i per a tota la meua cort d’honor”, ha afirmat Laura.

Jaume Bertomeu ha aprofitat la visita per a felicitar a Carla pel seu gran dia i ha animat a Laura a gaudir de cada moment de l’acte de demà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *