Esports

Èxit rotund en la X edició de la Volta nadant al Penyal d’Ifach

En homes va guanyar Francisco José Hervás i en dones la millor va ser Leyre García
Nadadors en la mar / RCN Calpe

El Real Club Náutico Calpe va celebrar amb gran èxit la desena edició de la Volta nadant al Penyal d’Ifach, on 670 nadadors es van llançar a la mar a primera hora del matí des de la platja del Cantal Roig per a envoltar l’icònic Penyal d’Ifach i completar els 3.800 metres de recorregut fins a la platja de La Fossa.

El vencedor absolut de la prova va ser Francisco José Hervás, qui va completar la travessia amb un temps de 49:07. Li va seguir en segona posició Jesús Bergua, amb un registre de 51:00, mentre que el tercer lloc va ser per a Aarón Ledesma, amb una marca de 51:04.

Guanyador en el podi |RCN Calpe

En la categoria femenina, la gran triomfadora va ser Leyre García, qui va travessar la meta en 56:05, seguida per Andrea Smycek amb un temps de 58:45 i Isabel Moragues, que va completar el podi amb una marca de 59:48.

Les condicions per a la prova van ser immillorables, amb una mar en calma, cels buidats i una temperatura agradable que va oscil·lar entre els 20° i 24 °C, creant un ambient perfecte per a la competició. La jornada va concloure amb l’arribada de la nadadora Evgeniya Markov, qui va finalitzar el recorregut en 2 hores i 8 minuts.

L’esdeveniment va estar ple d’energia gràcies a l’animat ritme d’una batucada en la línia de meta, que no sols va entretindre als espectadors, sinó que també va motivar als nadadors a donar l’últim esforç.

El Real Club Náutico Calpe va agrair a tots els participants, col·laboradors i voluntaris que van fer possible esta desena edició, que serà recordada per la seua excel·lent organització i la gran participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *