Festes

Calp es prepara per a celebrar les festes en honor a ‘Ntra. Sra. de la Merced’ del 8 al 24 de setembre

El diumenge 8 de setembre, a les 12:00 hores, es donarà inici a les celebracions amb la Santa Missa i el Pregó de Festes
festes Ntra. Sra. de la Merced Calp / Aj. Calp

La localitat de Calp es prepara per a celebrar les festes en honor a “Ntra. Sra. de la Merced” amb una sèrie d’activitats religioses, culturals i lúdiques programades del 8 al 24 de setembre.

El diumenge 8 de setembre, a les 12:00 hores, es donarà inici a les celebracions amb la Santa Missa i el Pregó de Festes, que estarà a càrrec de D. Juan Carlos Ferri. A partir del 15 de setembre, començarà la Novena en honor a la Mare de Déu de la Mercè en la Parròquia.

Les activitats continuaran el divendres 20 de setembre a les 21:00 hores, amb l’obertura de la carpa festera, on es podrà degustar productes típics de la terra en la tradicional “Nit de coques”. A les 22:00 hores, l’ambient festiu estarà a càrrec del grup musical “Los Astrolabios”.

El dissabte 21 de setembre, la jornada començarà a les 18:15 hores amb la concentració en la Plaça Mediterrani per a la processó i ofrena floral a la Mare de Déu, seguida de la missa solemne a les 20:00 hores. La nit conclourà amb una altra actuació musical, aquesta vegada a càrrec de “Los Anclas”, després de l’obertura de la carpa festera a les 20:30 hores.

festes Ntra. Sra. de la Merced Calp 2024 | Aj. Calp

El diumenge 22 de setembre serà un dia ple d’activitats per a tota la família. A les 10:00 hores, es realitzaran carreres de karts infantils en la Plaça Colón, seguit per una eixida cicloturística a les 11:45 hores, amb arribada a l’Església de la Mercè a les 13:15 hores. La jornada inclourà una Santa Missa a les 12:00 hores en record de tots els difunts, activitats infantils a les 12:30 hores, i la Batucada “Batugaria” a les 13:30 hores. A les 14:00 hores, se celebrarà una paella gegant per a tots els assistents, amenitzada pel grup musical “El Payo Ke Kanta”. El dia conclourà amb la Santa Missa en honor al Beat Francisco Sendra a les 20:30 hores.

Finalment, les festes es tancaran amb les misses dedicades a San Pío de Pietrelcina el dilluns 23 de setembre a les 20:30 hores i a la Mare de Déu de la Mercè el dimarts 24 de setembre a les 20:30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *