Societat

Xàbia acull la IV Fira de Stock Comarcal amb la participació de 30 comerços de la Marina Alta

El dissabte 5 d'octubre, la plaça Constitució es convertirà en el centre de promoció del comerç local
Xàbia / Redacció

La Regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Xàbia, junt amb la Federació d’Organitzacions Empresarials de Xàbia i amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha organitzat una nova edició de la Fira de Stock Comarcal.

La fira se celebrarà el dissabte 5 d’octubre a la plaça Constitució de Xàbia i es convertirà en el punt neuràlgic per a la promoció i el suport del comerç local de la Marina Alta. El municipi acull la IV edició de la Fira del Stock, una proposta liderada per les associacions de comerciants de Xàbia Arenal, Xàbia Històrica i Xàbia Port.

L’esdeveniment tindrà lloc de 10:00 a 20:00 hores i reunirà 30 empreses i establiments del teixit empresarial de la comarca, provinents de Benissa, Dénia, Gata, Pedreguer, Pego, El Poble Nou de Benitatxell i Teulada-Moraira. De Xàbia participaran 15 comerços.

Els visitants podran trobar productes com tèxtil per a dona, infantil, esportiu, calçat, complements, articles de papereria i regals, ferreteria i vi. A més, hi haurà una ludoteca infantil de 11:30 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores.

Des de la Regidoria que dirigeix Juanlu Cardona, es convida als veïns i veïnes d’altres poblacions a visitar la Fira de Stock i gaudir també de l’hostaleria i el comerç de proximitat que caracteritzen Xàbia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *